Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 -Ξεκινά σήμερα η μεγάλη γιορτή των 2 τροχών

Έκθεση μοτοσυκλέτας 2024

Η κορυφαία έκθεση-θεσμός για τον κόσμο του δικύκλου ανοίγει σήμερα τις πύλες της στο υπερσύγχρονο και διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακό κέντρο του Metropolitan Expo και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 14 Απριλίου.

Σε μια άρτια  διοργάνωση των εταιρειών BeBest και Κ. Λαμάρης και υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδας (ΣΕΜΕ), όλες οι κορυφαίες εταιρείες και όλα τα νέα μοντέλα, αποκαλύπτονται στη σκηνή της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας 2024.

Οι φίλοι των δύο τροχών θα έχουν την αποκλειστική δυνατότητα να δουν για πρώτη φορά όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλέτας & σκούτερ, να κάνουν Test Rides σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, καθώς επίσης να ενημερωθούν για ότι νέο κυκλοφορεί σε εξοπλισμό ασφάλειας και ένδυσης, ελαστικά, ανταλλακτικά και συντήρηση των δικύκλων. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί σήμερα συνέδριο με θέμα «Το μέλλον της μοτοσυκλέτας: Βιώσιμη και ασφαλής κινητικότητα», με την παρουσία διακεκριμένων ομιλητών. 

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι επισκέπτες έχουν τη μοναδική εμπειρία να δουν από κοντά όλα τα νέα και κορυφαία μοντέλα των παρακάτω brands όπως παρατίθενται κατά αλφαβητική σειρά:

AJP, ASUS, Bajaj, Benelli, Blueshark, BMW Motorrad, Brixton, Buggy Motors, CF Moto, Daytona Best Electric, Daytona Motors, Ducati, Ecooter, E-FUN, Electri cmoto, ΕMOUV by Eurolamp, E-Ride, Ezi, Fangpower/Sheng Wo, Gasgas, Gowow, Honda, Horwin, Husqvarna, Hyosung, Kawasaki, Keeway, Kove, KTM, Kymco, Lvneng, Malaguti, MBP, Moto Morini, MV Agusta, Nerva, Next Electric, Ohvale, Peugeot, Polaris, Powerland, Qjmotor, RKS, Royal Alloy, Royal Enfield, Segway, Suzuki, SWM, SYM, Talaria, TGB, Tinbot, TM Moto, Tomini, Triumph Motorcycles, UM Motorcycles, Vmoto, Voge, Yadea, Yamaha, YCF και Zontes.

Στη φετινή Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2024 συμμετέχει και το carandmotor.gr ετοιμάζοντας πολλές εκπλήξεις για τους επισκέπτες του. Μια από αυτές είναι και ο μεγάλος διαγωνισμός που δίνει τη δυνατότητα σε έναν τυχερό να κερδίσει ένα scooter UM Xpeed 125 -Δείτε εδώ αναλυτικά. Το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού είναι και ένα από τα εκθέματα του περιπτέρου του carandmotor.gr στην Έκθεση.

carandmotor.gr
Το περίπτερο του carandmotor.gr στην Έκθεση λίγο πριν μπουν τα εκθέματα
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλος ο κόσμος της μοτοσυκλέτας δίνει ραντεβού στο Metropolitan Expo, στην αποκαλυπτική σκηνή της Έκθεσης Μοτοσυκλέτας (Πληροφορίες: www.moto-expo.gr).

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας:

Τετάρτη 10 Απριλίου: 14:00-21:00
Πέμπτη 11 Απριλίου: 14:00-21:00
Παρασκευή 12 Απριλίου: 14:00-21:00
Σάββατο 13 Απριλίου: 10:00-21:00
Κυριακή 14 Απριλίου: 10:00-21:00

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ