Φορτιστές αυτοκινήτων: Οι καλύτερες επιλογές της αγοράς

Fortistes

Η αυτοκίνηση περνά με γοργούς ρυθμούς στην εποχή της ηλεκτροκίνησης και πέρα από τα νέα μοντέλα καλό είναι να ξέρουμε και τις επιλογές που έχουμε στον τομέα των φορτιστών.

Η παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου «χορεύει» στον ρυθμό του εξηλεκτρισμού, με όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες να παρουσιάζουν διαρκώς νέα plug-in hybrid και ηλεκτρικά μοντέλα. Η τεχνολογία των συγκεκριμένων μοντέλων έχει προοδεύσει σε μεγάλο βαθμό και όπως είναι λογικό αντίστοιχη πρόοδο έχει δεχθεί ότι ο τομέας των φορτιστών τους.

Οι σύγχρονοι φορτιστές των ηλεκτρικών αυτοκινήτων έχουν εξελιχθεί σε τέτοιο βαθμό που πέρα από την αυξημένη ισχύ φόρτισης, προσφέρουν πληθώρα επιλογών τόσο για ιδιωτική όσο και για επαγγελματική χρήση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
EV Charging 2

Πιο αναλυτικά, υπάρχουν επιλογές για τον τρόπο με τον οποίο θα ενεργοποιείται η παροχή ρεύματος, χειροκίνητα με κάρτα RFID ή μέσω ειδικής εφαρμογής σε smartphone τηλέφωνο, την παρακολούθηση της λειτουργίας, τον προγραμματισμό χρήσης στις πιο οικονομικές και ανώδυνες για το δίκτυο ηλεκτρισμού ώρες, την σύγκριση στατιστικών στοιχείων, την αισθητική και πολλά ακόμα.

Πριν όμως προχωρήσετε στην επιλογή φορτιστή για το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο, θα πρέπει να γνωρίζετε ποιος τύπος φορτιστή ταιριάζει στις ανάγκες σας και φυσικά να προσέξετε όλες του τις παραμέτρους για αποδοτική και οικονομική λειτουργία.

Για αυτόν τον λόγο, το carandmotor.gr ετοίμασε το συγκεκριμένο αφιέρωμα, με σκοπό να επιλέξετε με την βοήθεια, τις γνώσεις και την εγγύηση που προσφέρουν τρεις κορυφαίες εταιρείες του χώρου, τον φορτιστή που χρειάζεστε για να κινηθείτε στο μέλλον με το αγαπημένο σας ηλεκτρικό αυτοκίνητο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Armet Mobility

Armet Mobility

Η Armet Mobility αναλαμβάνει την υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων φόρτισης, τόσο για οικιακές και επαγγελματικές εγκαταστάσεις, όσο και για δημόσιους χώρους. Αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα λύσεων για φορτιστές με ισχύ από 7,4 kW μέχρι και 500 kW, πλήρως πιστοποιημένους με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και με μεγάλες πωλήσεις, τόσο σε ιδιώτες όσο και μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες.

Διαβάστε περισσότερα για τις προτάσεις της Armet Mobility

Blink

Blink
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Blink Charging Hellas δραστηριοποιείται στην χώρα μας από το 2019 και εγγυάται την αξιοπιστία στις προσφερόμενες παροχές και υπηρεσίες φόρτισης που έχει εδραιώσει ο αμερικανικός κολοσσός Blink Charging Co. Η φόρτιση ενός ηλεκτρικού οχήματος στο δίκτυο της Blink είναι πολύ εύκολη και μπορεί να πραγματοποιηθεί με δύο διαφορετικούς τρόπους: Είτε μέσω της εξατομικευμένης εφαρμογής, είτε μέσω κάρτας μέλους τύπου RFID. Πέρα όμως από το πολύ μεγάλο δίκτυο φόρτισης που παρέχει η Blink, προσφέρονται και σταθμοί οικιακής φόρτισης διαφόρων τύπων και ισχύος.

Διαβάστε περισσότερα για τους φορτιστές της Blink

evnow

evnow chargers

Μία πρωτοπόρος και καινοτόμος εταιρεία που οδηγεί τις εξελίξεις στην εποχή της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας, είναι η evnow που προσφέρει πληθώρα επιλογών φόρτισης, ανάλογα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, είτε είναι ιδιώτης είτε επαγγελματίας. Αποτελεί τον επίσημο μεταπωλητή των μεγαλύτερων διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών παραγωγής φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων στη χώρα μας και προσφέρει λύσεις φόρτισης που καλύπτουν τις ανάγκες ιδιωτών και επαγγελματιών, περιλαμβάνοντας την προμήθεια, την εγκατάσταση-λειτουργία και τη διαχείριση των φορτιστών μέσω πλατφόρμας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα για τις προτάσεις της evnow

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ