Η ολοκληρωμένη λύση για τη φόρτιση αυτοκινήτου που αλλάζει τα δεδομένα

Armet 1

Η Armet Mobility προσφέρει λύσεις από την αρχή έως το τέλος, αναλαμβάνοντας όλες τις εργασίες, από την τεχνική μελέτη του χώρου έως την προμήθεια και την εγκατάσταση του φορτιστή.

Το όραμα της Armet Mobility είναι η βελτίωση του τρόπου με τον οποίο ο κόσμος χρησιμοποιεί την ενέργεια. Στόχος της είναι να συμβάλει με τον δικό της εξειδικευμένο τρόπο στην πράσινη βιώσιμη ανάπτυξη και την ενεργειακή μετάβαση της χώρας μας, ενώ βασικό της μέλημα είναι η ενημέρωση του κόσμου όσον αφορά τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης, τόσο για το περιβάλλον όσο και στην καθημερινή εξοικονόμηση πόρων του νοικοκυριού.

Armet mobility 7
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η δραστηριοποίηση της εταιρείας είναι ιδιαίτερα έντονη στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, και ασχολείται με την προμήθεια, την μελέτη και την εγκατάσταση φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Τα έξυπνα συστήματα φόρτισης με τα οποία προμηθεύει τους πελάτες της, πέρα από την κρατική επιδότηση των 500 ευρώ του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2», ακολουθούν τα πιο σύγχρονα πρότυπα ασφάλειας και διαθέτουν τεχνολογία αιχμής.

Η Armet Mobility αναλαμβάνει την υλοποίηση ολοκληρωμένων λύσεων φόρτισης, τόσο για οικιακές και επαγγελματικές εγκαταστάσεις, όσο και για δημόσιους χώρους. Αντιπροσωπεύει τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς οίκους Hypercharger, Alfen και Wallbox, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα λύσεων για φορτιστές με ισχύ από 7,4 kW μέχρι και 500 kW, πλήρως πιστοποιημένους με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και με μεγάλες πωλήσεις, τόσο σε ιδιώτες όσο και μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες.

Πέρα όμως από την διάθεση τεχνικού υλικού, η Armet Mobility έχει πλήρως πιστοποιημένο προσωπικό και συνεργάτες για την εγκατάσταση των φορτιστών, αλλά και των αναγκαίων υποδομών που να χρειαστεί ο χώρος σας. Επιπλέον, αναλαμβάνει την αδειοδότηση, την υποβολή αίτησης και την υλοποίηση αύξησης της ισχύος της γραμμής, και φυσικά τον τελικό έλεγχο των υποδομών σας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσον αφορά την οικιακή φόρτιση ηλεκτρικού αυτοκινήτου, η Armet Mobility αναλαμβάνει όλη την διαδικασία που απαιτείται, προσφέροντας προσωποποιημένες προτάσεις και λύσεις βασισμένες στις δυνατότητες και τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, με τους διαθέσιμους home advisors να εκπαιδεύουν τους πελάτες για την μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση χρημάτων, φορτίζοντας όταν η ενέργεια είναι φθηνότερη.

Armet 2

Οι ευρωπαϊκής κατασκευής φορτιστές που προσφέρονται για οικιακή χρήση είναι ισχύος από 7,4 kW έως και 22 kW, ξεχωρίζουν για την μοντέρνα σχεδίασή τους και συνδυάζουν κορυφαίες τεχνολογίες με υψηλή λειτουργικότητα και συνδεσιμότητα. Εφοδιάζονται με δική τους εφαρμογή για smartphone που παρουσιάζει σε πραγματικό χρόνο όλα τα δεδομένα χρήσης και κατάστασης, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει και απομακρυσμένο έλεγχο του φορτιστή.

Πέρα όμως από την τοποθέτηση σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης, οι φορτιστές της Wallbox μπορούν να εγκατασταθούν σε κοινόχρηστο πάρκινγκ. Διαθέτουν δυνατότητα κλειδώματος φορτιστή για την αποφυγή ανεπιθύμητης χρήσης τους, καθώς και παρακολούθηση των χρεώσεων μέσω της εφαρμογής για smartphone και της πλατφόρμας myWallbox.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Armet Mobility Logo

Μάλιστα, αυτές είναι εταιρίες που έχει συνεργαστεί:

  • ΔΕΗ blue
  • Protergia
  • Hertz
  • Avis
  • Hyundai
  • KIA
  • Jaguar
  • Kosmocar
  • Municipality of Arachova

Τέλος, η Armet Mobility ξεχωρίζει και στα νούμερα καθώς αυτή τη στιγμή μετράει τις περισσότερες πωλήσεις και εγκαταστάσεις στην Ελλάδα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε:
Διεύθυνση: 1ο Χιλιόμετρο Μαρκοπούλου – Καλυβίων, Μαρκόπουλο, Αττικής
Τ.Κ.: 19003
Τηλέφωνο: +30 2299022043

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ