Ταξιδέψαμε, οδηγήσαμε και τα ξεχωρίσαμε -Οι προτάσεις που έλαμψαν το 2023 στους δρόμους της Ευρώπης

BMW Series 5

Οι αποστολές εκτός ελληνικών συνόρων για την πρώτη επαφή και γνωριμία μας με νέα μοντέλα αποτελεί κομμάτι της καθημερινότητάς μας και η χρονιά που αφήνουμε πίσω μας, ήρθε απλώς να το επιβεβαιώσει, κάνοντάς μας πλουσιότερους σε εικόνες και εμπειρίες.

Ένα ταξίδι εκτός των ελληνικών συνόρων, εκτός από μια επαγγελματική υποχρέωση, αποτελεί τις περισσότερες φορές και ένα ευχάριστο διάλειμμα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Παρά, λοιπόν, τις εκατοντάδες ώρες πτήσεων και τα χιλιάδες χιλιάδες που «έγραψε» η ομάδα του carandmotor και αυτή τη χρονιά, το 2024 μάς βρίσκει πλουσιότερους σε εμπειρίες, σοφότερους και με την προσμονή άφιξης στη χώρα μας εξαιρετικά σημαντικών μοντέλων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρακάτω μπορείτε να δείτε 10 από τα μοντέλα που ξεχωρίσαμε τη φετινή χρονιά στις αποστολές μας στο εξωτερικό, από τις πάνω από 35 φορές που βγήκαμε το 2023 εκτός των συνόρων της χώρας.

BMW Σειρά 5

BMW Σειρά 5

Με πάνω από μισό αιώνα ζωής, η εμβληματική μπερλίνα της γερμανικής εταιρείας πέρασε στην όγδοη γενιά της πιο ετοιμοπόλεμη από ποτέ και εμείς την οδηγούμε σε ένα πραγματικά μοναδικό τοπίο.

Διαβάστε περισσότερα για τη νέα BMW Σειρά 5 εδώ

Citroen Oli και My Ami Buggy

Citroen Oli
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν θέλαμε το μέλλον να έρθει στο σήμερα, σίγουρα θα το προτιμούσαμε με τη μορφή του Citroen Oli. Και εάν αυτό το θέλαμε σε ένα μικρότερο και πιο ευέλικτο «πακέτο», τότε θα μπορούσαμε να το κάνουμε ακόμη πιο ενδιαφέρον με το My Ami Buggy.

Διαβάστε περισσότερα για το Citroen Oli εδώ 

Dacia Duster

Dacia Duster

Η νέα γενιά του Dacia Duster έρχεται να επαναπροσδιορίσει την κατηγορία των Value For Money μοντέλων στα SUV. Το carandmotor.gr ταξίδεψε στη Λισαβόνα για να δει από κοντά το νέο μοντέλο του Renault Group. 

Διαβάστε περισσότερα για το νέο Dacia Duster εδώ

Fiat 600e

Fiat 600e
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Fiat 600 αποτελεί το νέο, μεγάλο στοίχημα των Ιταλών στην προσπάθεια που καταβάλλουν ώστε να δημιουργήσουν τις συνθήκες μιας νέας εμπορικής επιτυχίας, η οποία αυτομάτως θα σημάνει και την πολυπόθητη επιστροφή τους στην πρώτη γραμμή της ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Διαβάστε περισσότερα για το Fiat 600e εδώ

Lexus LBX

 Lexus LBX

Αμφισβητώντας τον παραδοσιακό ορισμό της πολυτέλειας, η Lexus δεν διστάζει να χαμηλώσει τον πήχη και να επιδοθεί στην ανάδειξη της premium πτυχής ενός αστικών διαστάσεων και προδιαγραφών SUV.

Διαβάστε περισσότερα για το Lexus LBX εδώ

Opel Corsa

Opel Corsa
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το γερμανικό best-seller εξοπλίζεται με ακόμα πιο σύγχρονη εμφάνιση, τελευταίας γενιάς τεχνολογίες και μια πλήρως αναβαθμισμένη ηλεκτρική έκδοση, όντας αποφασισμένο να συνεχίσει να κυριαρχεί στα ευρωπαϊκά αυτοκινητικά δρώμενα.

Διαβάστε περισσότερα για το νέο Opel Corsa εδώ

Renault Rafale

Η Renault αποκάλυψε το νέο μεσαίο SUV της το οποίο φέρει μια από τις πιο αναγνωρίσιμες και «google trend» κωδικές ονομασίες εντός και εκτός Ευρώπης. Το carandmotor.gr ταξίδεψε στο Παρίσι για την πρώτη στατική παρουσίαση του νέου Rafale που θα λανσαριστεί το 2024.

Διαβάστε περισσότερα για το Renault Raflale εδώ

Subaru Crosstrek

Subaru Crosstrek
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τρίτη γενιά του μικρομεσαίου SUV της Subaru δεν αλλάζει μόνο όνομα, αλλά παρουσιάζεται και ιδιαίτερα ώριμη σε όλους τους τομείς, όπως διαπιστώσαμε κατά την οδήγησή μας στο εξωτερικό.

Διαβάστε περισσότερα για το Subaru Crosstrek εδώ

Toyota C-HR

Toyota C-HR 2024

Η νέα, δεύτερη γενιά του Toyota C-HR βαδίζει στα χνάρια του προκάτοχου μοντέλου, προσφέροντας μοναδική για τα μικρομεσαία crossovers σχεδίαση, ενώ ανεβαίνει ένα σκαλί σε όλους τους υπόλοιπους τομείς.

Διαβάστε περισσότερα για το Toyota C-HR εδώ

Volvo EX30

Volvo EX30
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο μικρό SUV της Volvo είναι αποκλειστικά ηλεκτρικό, άκρως μοντέρνο, όσο χρειάζεται πρακτικό και ετοιμάζεται για να φέρει μια αύρα ανανέωσης, εν όψει της νέας, αμιγώς ηλεκτρικής εποχής της σουηδικής φίρμας.

Διαβάστε περισσότερα για το Volvo EX30 εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ