Καινούργιο Opel με επιδότηση ανταλλαγής, σύντομο χρόνο παράδοσης και εγγύηση τιμής

Opel Astra

H Opel αφουγκράζεται τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού και δημιουργεί σήμερα τις κατάλληλες συνθήκες για την απόκτηση ενός σύγχρονου αυτοκινήτου.

Η αστάθεια που επικρατεί στην παγκόσμια αγορά έχει επηρεάσει όλους τους κλάδους της αγοράς και όπως είναι λογικό έχει «ακουμπήσει» και αυτόν του αυτοκινήτου. Το αποτέλεσμα είναι να παρουσιάζονται ορισμένες φορές καθυστερήσεις στην παραγωγή των αυτοκινήτων και κατά συνέπεια στον χρόνο παράδοσης τους.

Ταυτόχρονα, σε ένα μοντέλο με «ανοιχτό/αόριστο» χρόνο παράδοσης, υπάρχει το ενδεχόμενο να διαφοροποιηθεί και η τελική του τιμή, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τον υποψήφιο αγοραστή.

Opel Corsa
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τη λύση για όλα αυτά τα ζητήματα δίνει η εγχώρια αντιπροσωπεία της Opel, προσφέροντας όλα της τα μοντέλα με σύντομο χρόνο παράδοσης και εγγύηση τιμής. Παράλληλα, για να ενισχυθεί το κέρδος του υποψήφιου αγοραστή, η γερμανική εταιρεία λανσάρει αυτή την περίοδο και μία νέα εμπορική πολιτική που αφορά ένα πρόγραμμα ανταλλαγής.

Opel Crossland

Η νέα επιδότηση ανταλλαγής της Opel είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για τις σύγχρονες ανάγκες της εποχής μας, με σκοπό να προσφέρει το μέγιστο όφελος στον πελάτη για το παλιό του αυτοκίνητο και να αποκτήσει ένα νέο μοντέλων σύγχρονων προδιαγραφών.

Opel Astra 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γκάμα της Opel αποτελείται από το αυτοκίνητο πόλης Corsa που προσφέρεται σε εκδόσεις βενζίνης ή ηλεκτρική, το οικογενειακό χάτσμπακ Astra σε εκδόσεις βενζίνης, πετρελαίου και επαναφορτιζόμενες υβριδικές (PHEV), το πρακτικό SUV Crossland με κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, το μοδάτο SUV Mokka με επιλογή για βενζινοκίνητη, πετρελαιοκίνητη ή ηλεκτρική έκδοση, καθώς και το μεσαίο SUV Grandland σε εκδόσεις βενζίνης, πετρελαίου και Plug-in Hybrid.

Opel Mokka

Με αυτό τον τρόπο, η Opel δίνεται τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν το καινούριο γερμανικό μοντέλο που ταιριάζει στις ανάγκες τους, με σύντομο χρόνο παράδοσης, εγγύηση τιμής και επιδότηση ανταλλαγής για παλιό τους αυτοκίνητο.

Opel Grandland
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινώνησε με έναν Επίσημο Διανομέα Opel για περισσότερες πληροφορίες ή συμπλήρωσε την φόρμα «Ζήτησε Προσφορά» επιλέγοντας το Opel που προτιμάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ