Παράπονα Hamilton: Δεν με άκουσαν στη Mercedes

Lewis Hamilton

Μετά το εφιαλτικό 2022 η Mercedes-AMG Petronas ήλπιζε αυτή να είναι η χρονιά που θα περνούσε στην αντεπίθεση.

Αυτό δεν συνέβη. Ακολούθησε το ίδιο σχέδιο που είχε στη W13 και παρότι η W14 E Performance δεν ταλαιπωριέται από porpoising, πρόβλημα που λύθηκε, είναι πολύ πίσω σε απόδοση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Lewis Hamilton τερμάτισε πέμπτος στην πρεμιέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2023 που έγινε στο Μπαχρέιν, με τον ομόσταβλό του, George Russell, δύο θέσεις πιο πίσω.

Μιλώντας στο BBC Sport μετά το τέλος του αγώνα στην έρημο, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν μάσησε τα λόγια του.

Ο Βρετανός είπε: «Πέρυσι τους είπα ποια ήταν τα προβλήματα με το αυτοκίνητο. Έχω οδηγήσει τόσα πολλά στην καριέρα μου, ξέρω λοιπόν τι χρειάζεται ένα αυτοκίνητο και τι δεν χρειάζεται. Πρέπει να πάρουν την ευθύνη, να το παραδεχθούν και να πουν: “Ναι, ξέρεις κάτι, δεν σε ακούσαμε, δεν είναι εκεί που πρέπει σε απόδοση και πρέπει να δουλέψουμε”. Πρέπει να δούμε την ισορροπία στις καμπές, να δούμε όλες τις αδυναμίες και να ενωθούμε ως ομάδας γιατί αυτό κάνουμε πάντα. Είμαστε πολύ-πρωταθλητές και το ότι δεν τα κάναμε σωστά φέτος ούτε και πέρυσι, δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να τα κάνουμε σωστά από εδώ και πέρα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο επόμενος αγώνας είναι στη Jeddah της Σαουδικής Αραβίας, στις 19 Μαρτίου. Εκεί ο Hamilton πήρε την τελευταία νίκη του, το 2021.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ