Ο Max Verstappen ανάβει πάλι φωτιές: «Δεν έχω καμιά διάθεση να αμφισβητήσω τον Hamilton»

Max Verstappen

Έχοντας στο τσεπάκι του την πρώτη pole position της χρονιάς ο παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Max Verstappen, δεν δείχνει να έχει ξεχάσει ποιος είναι ο Lewis Hamilton.

Μπορεί η σχέση μεταξύ Lewis Hamilton και Max Verstappen να έφτασε στα άκρα τη σεζόν 2021, όταν δηλαδή ο Ολλανδός κατέκτησε το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα Οδηγών στην καριέρα του στη Formula 1, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι μεταξύ των δύο ανδρών έχει μείνει κάποιος ανοιχτός λογαριασμός.

Για τη σχέση του με τον Βρετανό πολυπρωταθλητή της Formula 1 ο Verstappen έχει αναφερθεί ξανά στο παρελθόν και το ίδιο έκανε και τώρα, κατά τα ελεύθερα δοκιμαστικά που πραγματοποιήθηκαν στο Μπαχρέιν, μία ημέρα πριν ο οδηγός της Red Bull αποσπάσει την pole position στον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν νομίζω ότι έχουμε μια δύσκολη σχέση σε καμία περίπτωση. Είναι αρκετά ειλικρινής. Απλά με άλλους ανθρώπους μπορείς να έχεις πιο στενές σχέσεις», δήλωσε ο Verstappen σε βρετανικό μέσο για την σχέση του με τον Hamilton, σχολιάζοντας και τον διαφορετικό τρόπο ζωής που έχει ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής και ο ίδιος, κάτι που σίγουρα επηρεάζει τις μεταξύ τους σχέσεις.

Αναφορικά με την αντιπαλότητα που είχαν οι δύο οδηγοί το 2021, ο Verstappen έδειξε ότι θέλει να εξομαλύνει τα όποια αγκάθια μπορεί να υπάρχουν ακόμη και σήμερα μιλώντας με σεβασμό για τον Hamilton: «Είχαμε φυσικά πολύ μεγάλη αντιπαλότητα το 2021, αλλά τελικά έχουμε και μεγάλο σεβασμό ο ένας για τον άλλο», τόνισε ο Ολλανδός.

Τα κολακευτικά σχόλια του δις πaγκόσμιου πρωταθλητή για τον οδηγό της Mercedes δεν σταμάτησαν εκεί με τον Verstappen να μην διστάζει να αποδώσει τα εύσημα στον Hamilton: «Είναι εκεί μαζί με τους άλλους ως ένας από τους καλύτερους οδηγούς όλων των εποχών. Δεν έχω καμία ανάγκη ή πρόθεση να το αμφισβητήσω αυτό. Η σταθερότητα παίζει καθοριστικό ρόλο, όπως και το να παραμείνεις στην κορυφή», είπε ο Verstappen για τον Βρετανό, ενώ πρόσθεσε πως δεν χρειάζεται τόση πολλή προσπάθεια από την πλευρά του Hamilton, από την στιγμή που είναι τόσο ταλαντούχος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν είναι τόσο δύσκολο, όαν είσαι τόσο ταλαντούχος. Δεν απαιτεί και τόσο μεγάλη προσπάθεια. Ο τρόπος που διαχειρίστηκε τα πρωταθλήματά του είναι πολύ εντυπωσιακός. Όταν χρειάστηκε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και έκανε τη διαφορά», συμπλήρωσε ο Verstappen για τον Hamilton.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ