Τι γίνεται με την ταινία του Brad Pitt για την Formula 1

Brad Pitt

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον του κοινού για την πολυαναμενόμενη ταινία που αφορά στον κόσμο της Formula 1, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Brad Pitt.

Και ο ιδανικός άνθρωπος για να δώσει κάποιες λεπτομέρειες, ήταν ο Lewis Hamilton που εκτός από ειδικός σύμβουλος είναι και στην ομάδα παραγωγών. Έτσι στο πλαίσιο του Γκραν Πρι του Μπαχρέιν, τον ρώτησαν σχετικά και δεν αρνήθηκε να δώσει λεπτομέρειες.

Ο Βρετανός είπε: «Είμαστε στη διαδικασία επιλογής του χαρακτήρα που θα βρίσκεται δίπλα στον Brad, πράγμα συναρπαστικό. Βασικά, αυτή είναι η διαδικασία, παρακολουθούμε τις οντισιόν. Έχουμε βιντεοσκοπήσει τους υποψηφίους σε συγκεκριμένες σκηνές και τις μελετάμε. Κάθισα στο γραφεία με τον Jerry (Bruckheimer, τον Joe (Kosinski) και τον Brad, και ανταλλάσσαμε απόψεις σχετικά με αυτές».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη συνέχεια, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 αναφέρθηκε στο πως θέλει να είναι το σπορ στο μέλλον.

Ο 38χρονος τόνισε: «Θέλω να κάνω την ταινία, από πλευράς διαφορετικότητας και εκπροσώπησης, θέλω να είναι όπως η Formula 1 θα πρέπει να είναι στο μέλλον – ή όπως θα έπρεπε να είναι τώρα αλλά θα είναι στο μέλλον. Θέλω να δούμε γυναίκες μηχανικούς, να δούμε γυναίκα οδηγό. Δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε αυτό το επίπεδο αλλά γιατί; Έχουμε το σενάριο και έχουμε διάφορες παραλλαγές του. Περιμένουμε κάποιες αλλαγές και αυτή είναι μία μεγάλη διαδικασία αλλά με αυτά ασχολήθηκα τα Χριστούγεννα».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Apple TV έχει πάρει τα δικαιώματα προβολής της ταινίας, της οποίας σκηνοθέτης είναι ο Joseph Kosinski, του “Top Gun: Maverick”. Το σενάριο το έχει γράψει ο Ehren Kruger κι αυτό θέλει έναν βετεράνο οδηγός αγώνων, τον οποίο ενσαρκώνει ο Brad Pitt, να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση για να ενώσει τις δυνάμεις του με έναν ταλαντούχο νέο οδηγό, σε ρόλο μέντορα.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ