Τελικά Alonso και Hamilton είναι εχθροί ή φίλοι; (video)

Lewis and Fernando

Έχουν ακουστεί πολλά για τις σχέσεις του Fernando Alonso με τον Lewis Hamilton αλλά η εικόνα τους στο Μπαχρέιν, μάλλον ξενέρωσε όσους ψάχνουν ίντριγκες.

Οι δύο αστέρες της Formula 1, που έχουν στο ενεργητικό τους δύο και επτά παγκόσμιους τίτλους αντίστοιχα, είχαν μία στιγμή μετά το τέλος της πρεμιέρας του 2023, που έδειξε πως αυτή τη στιγμή, έχουν καλές σχέσεις.

Ενώ έχει προηγηθεί η μία σπουδαία μεταξύ τους μάχη εντός πίστας, με νικητή τον Ισπανό που τελικά ανέβηκε και στο βάθρο (ενώ ο Hamilton έμεινε πέμπτος), οι δυο τους συναντήθηκαν στον χώρο των συνεντεύξεων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ ο Alonso μιλάει σε ισπανόφωνα ΜΜΕ, τον πλησιάζει ο Hamilton. Αγκαλιάζονται με τον οδηγό της Mercedes-AMG Petronas να δίνει συγχαρητήρια σε εκείνον της Aston Martin.

Δείτε περισσότερα στο video...

Μία εικόνα διαφορετική από τα πολλά «επεισόδια» που είχε η μεταξύ τους σχέση. Ξεκινώντας από την εκρηκτική συνύπαρξή τους στη McLaren πριν από 16 χρόνια και φτάνοντας μέχρι την περυσινή κόντρα που είχε happy end με τον Fernando να πηγαίνει στο motorhome της Mercedes-AMG Petronas για να παραλάβει ένα υπογεγραμμένο καπέλο του αντιπάλου του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ