Τα VW ID.5 και ID.5 GTX επαναπροσδιορίζουν τα SUV Coupe

VW ID.5 & ID.5 GTX 2022 2

Δεν πάει καιρός απ’ όταν η Volkswagen σύστηνε στον κόσμο το ολοκαίνουριο ID.5 και την πιο σπορ εκδοχή του: ID.5 GTX, με τα οποία πλαισιώνει τα ID.3 και ID.4.

Ένα νέο μοντέλο που προσφέρεται σε τρία επίπεδα εξοπλισμού και σε τρεις εκδόσεις συστήματος κίνησης. Με κίνηση μόνο πίσω ή και στους τέσσερις τροχούς και ιπποδυνάμεις που κυμαίνονται από τους 175 έως τους 300 ίππους. Κι αυτό με αυτονομία που είτε φλερτάρει, είτε ξεπερνά τα 500 χιλιόμετρα.

Ωραία δεν ακούγονται όλα αυτά; Ωραία φαίνονται κιόλας, αφού το ID.5 είναι όπως περήφανα λένε οι Γερμανοί, το μοντέλο που επαναπροσδιορίζει την έννοια του SUV Coupe.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
VW ID.5

Πράγμα που προσπαθούν να αναδείξουν και στο ενδιαφέρον video, που δείχνει το ID.5 σε πληθώρα μεταμορφώσεων και χρωμάτων, καταδεικνύοντας το μεγάλο εύρος των πελατών στους οποίους απευθύνεται.

Με το σλόγκαν «...όταν το στιλ και οι επιδόσεις συναντούν το σκοπό», η Volkswagen παρουσιάζει το νέο της μοντέλο που ενισχύει την ηλεκτρική της επίθεση και συνδυάζει εμφάνιση, πρακτικότητα και αυξημένες δυνατότητες. Σε κάθε τομέα.

VW ID.5
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα νέα ID.5 και ID.5 GTX αναμένονται στην Ελλάδα σε λίγο διάστημα. Μέχρι τότε, πατήστε play για να γνωριστείτε καλύτερα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ