Τα μυστικά του αγωνιστικού Audi RS Q e-tron

Audi RS Q e-tron

H αντίστροφη μέτρηση για το Ράλι Ντακάρ 2022 έχει αρχίσει και όλοι περιμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε την παρθενική εξόρμηση του ολοκαίνουριου Audi RS Q e-tron.

Η γερμανική εταιρεία δημιούργησε ένα χορταστικό video για να μας συστήσει το νέο της δημιούργημα, να μας παρουσιάσει την τεχνολογία που περικλείει, τις επιλογές σχεδιασμού που συναρπάζουν, τις προσδοκίες της dream team που επέλεξε για να είναι πίσω από το τιμόνι: Carlos Sainz, Stephane Peterhansel, Mattias Ekstrom.

Μπροστά από την κάμερα εναλλάσσονται οι τρεις οδηγοί της Audi, ο αγωνιστικός διευθυντής της Andreas Roos, o επικεφαλής σχεδιασμού Juan Manuel Diaz και ο Dario Tomorad που είναι μέλος της ομάδας σχεδιασμού και ο υπεύθυνος branding στο εξωτερικό του οχήματος, Marco Dos Santos.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάθε ένας μας μιλά για το RS Q e-tron από τη δική του πλευρά και προσθέτει ένα επιπλέον λιθαράκι στο οικοδόμημα ανυπομονησίας ενόψει του ντεμπούτου του μοντέλου που βρίσκεται σε στάδιο δοκιμών!

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί...

Το σύστημα κίνησης του RS Q e-tron είναι αμιγώς ηλεκτρικό και προέρχεται από τη Formula E – σε μεγάλο βαθμό είναι αυτό που η Audi Sport δημιούργησε για το e-tron FE07. Κάθε άξονας διαθέτει και από έναν ηλεκτροκινητήρα (MGU) ενώ υπάρχει και ένας τρίτος ηλεκτροκινητήρας, ο οποίος είναι μέρος του μετατροπέα ενέργειας και λαμβάνοντας την ενέργεια ενός TFSI κινητήρα βενζίνης, φορτίζει τη μπαταρία εν κινήσει.

Το Ράλι Ντακάρ 2022 θα διεξαχθεί ξανά στα αφιλόξενη εδάφη της Σαουδικής Αραβίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ