Στα παρασκήνια της νέας ταινίας του James Bond με τη Jaguar XF

Jaguar XF James Bond

Μετά από πολλές αναβολές λόγω της παγκόσμιας πανδημίας, η πολυαναμενόμενη ταινία «James Bond: No Time to Die» προβάλλεται επιτέλους στους κινηματογράφους.

Κι όπως συνέβη και στις 24 ταινίες του franchise που προηγήθηκαν, περιλαμβάνει πολύ αυτοκίνητο και συγκλονιστικές σκηνές καταδίωξης!

Ανάμεσα στα μοντέλα που συμπρωταγωνιστούν με τον Daniel Craig, είναι η Jaguar XF, που συμμετέχει στην πιο εντυπωσιακή σκηνή της ταινίας – το κυνηγητό στους δρόμους της Ιταλικής πόλης Ματέρα.

Η Jaguar δημιούργησε ένα πολύ ενδιαφέρον video που μαρτυρά μερικά από τα μυστικά των γυρισμάτων, σε ότι αφορά στις σκηνές όπου συμμετείχε το πολυτελές αλλά ταυτόχρονα σπορ saloon.

Jaguar XF James Bond
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε λοιπόν πως γυρίστηκαν οι σκηνές που θα σας καθηλώσουν στη μεγάλη οθόνη, με πρόσωπα κλειδιά στην παραγωγή να μαρτυρούν τα μυστικά στη διαδικασία γυρισμάτων. Από τα οπτικά εφέ μέχρι τους υπεύθυνους της «χορογραφίας» των κασκαντέρ.

Μάλιστα, φωτίζουν τομείς που δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί κανείς, όπως για παράδειγμα τις αλλαγές πιέσεων στα ελαστικά των αυτοκινήτων που συμμετέχουν στις καταδιώξεις, άλλοτε για να επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη δυνατή πρόσφυση κι άλλοτε το ακριβώς αντίθετο!

Δείτε περισσότερα στο video!

H σκηνοθετημένη από τον Cary Joji Fukunaga ταινία αναμένεται να είναι η τελευταία με τον Craig στο ρόλο του 007. Στο πλευρό του 53χρονου ηθοποιού είναι οι Ana de Armas και Rami Malek.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ