Εντυπωσιακό video με drone μέσα στο μουσείο της Porsche

Porsche Museum Drone

Η πτήση ενός drone πάνω από τις πλέον εμβληματικές Porsche της ιστορίας και μέσα από τα εργαστήρια του Μουσείου της εταιρείας στη Στουγάρδη απεικόνισε ορισμένα εκθαμβωτικά πλάνα.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα, που φυσικά απαιτεί χειρουργικό χειρισμό του drone λόγω της αξίας των αυτοκινήτων, ήταν στην ουσία ένα promo video της DJI. Η εταιρεία θέλησε να προβάλλει το νέο της drone Avata με μια πτήση στα ενδότερα του Porsche Museum, και προφανώς έλαβε τις σχετικές εγκρίσεις από τη γερμανική εταιρεία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την επιδεξιότητα του χειριστή του drone, λοιπόν, σε αυτό το Video διασχίζουμε τις αίθουσες του μουσείου και βλέπουμε από ψηλά και από κοντά αρκετές Porsche που αποτέλεσαν ορόσημα της αυτοκινητικής ιστορίας.

Μία από αυτές είναι η μυθική Rothmans Porsche 953, νικήτρια του Ράλι Παρίσι-Ντακάρ το 1984, η οποία έχει ανοικτό το καπό και ο πιλότος τολμάει να περάσει το drone ακριβώς ανάμεσα από το καπό και στήριγμά της και πάνω από τον κινητήρα της.

Μετά από ένα υπερβολικά οριακό ανέβασμα από το δάπεδο του μουσείου προς μια 911, στη συνέχεια το drone περιλανιέται ανάμεσα στις άρτια συντηρημένες παλιές 911, στις 356 και στις 550, και φτάνει στην 917Κ που κέρδισε στις 24 ώρες του LeMans το 1970 με τα χρώματα της Gulf.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σλάλομ του drone συνεχίζεται ανάμεσα στς επόμενες 911 -μεταξύ των οποίων και η πρωταρχική 911 GT2- και μετά από το πέρασμα ανάμεσα από τα ανοικτά παράθυρα μίας εξ αυτών περνά κάτω από μια Cayenne και τελειώνει τη διαδρομή του πάνω από το κόκπιτ ενός μονοθεσίου της Formula E.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ