Ποιος οδηγεί μία Lamborghini Huracan Tecnica;

Lamborghini Huracan Tecnica

Έχουμε δει πολλούς, διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους οι αυτοκινητοβιομηχανίες προμοτάρουν τα νέα δημιουργήματά τους αλλά εδώ η Lamborghini βγήκε πέρα από τα συνηθισμένα.

Θέμα του promo video είναι η νέα Huracan Tecnica. Η συγκλονιστική νέα Lamborghini που τοποθετείται στο... στάβλο της Σαντ’ Άγκατα, ανάμεσα στις Huracan Evo και STO.

Ναι, το ιταλικό supercar εμφανίζεται στο video και φυσικά, πατάει τέρμα γκάζι. Όμως όπως λέει ο τίτλος του video, θα απαιτήσει και τις τρεις ψυχές σου αν θέλεις να την χαλιναγωγήσεις. Διότι κι αυτή, έχει τριπλό χαρακτήρα: εντυπωσιακή σε σχεδιασμό, συγκλονιστική σε επιδόσεις και καθηλωτική στην εμπειρία οδήγησης που προσφέρει.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο video λοιπόν, έντεκα διαφορετικά πρόσωπα, επιδιώκουν να περιγράψουν τον κάτοχο μίας Lamborghini Huracan Tecnica. Κι αν καταγράψει κανείς όλες τις περιγραφές του, θα καταλήξει σε μία πολυσχιδή προσωπικότητα, που σαγηνεύει, ζει στο όριο και ξέρει να απολαμβάνει κάθε χαρά της ζωής.

Αν κι ας είμαστε ρεαλιστές, λίγες χαρές μπορούν να συγκριθούν με την οδήγηση μίας Tecnica! Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

H Lamborghini Huracan Tecnica εφοδιάζεται με ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα βενζίνης 5,2 λίτρων που βγάζει 30 επιπλέον άλογα σε σχέση με την Evo, φτάνοντας τα 640, την ώρα που η ροπή αγγίζει τα 565 Nm.

Η τελική της ταχύτητά ορίζεται στα 325 χλμ./ώρα, τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 3.2 δευτερόλεπτα, ενώ τα 0-200 χλμ./ώρα σε 9.1 δεύτερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ