Η αποκάλυψη της Lamborghini Huracan Tecnica

Lamborghini Huracan Tecnica

Μία νέα, συγκλονιστική «Ιταλίδα» ήρθε να προστεθεί στη ζηλευτή γκάμα της Lamborghini και συγκεκριμένα στην οικογένεια της Huracan. Τη λένε Tecnica και ήρθε για να συναρπάσει.

Είναι έκδηλο από την παρουσίασή της ακόμα. Εκεί όπου παρουσιάζονται όλα τα ατού, όλα τα χαρακτηριστικά, η δυναμική αλλά και η αισθητική του μοντέλου που τοποθετείται ανάμεσα στην πισωκίνητη Huracan Evo και την εκκωφαντική STO.

Ο Πρόεδρος και CEO του brand, Stephan Winkelmann ξέρει πως να «πουλήσει» τις αρετές της και το κάνει με τον δικό του, μοναδικό τρόπο. Σίγουρα καλύτερα από τους δύο συμπαρουσιαστές του σε αυτό το χορταστικό video αποκαλυπτηρίων – δηλαδή τον Head of Design, Mitja Borkert, και τον Chief Technical Officer Rouven Mohr.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εξηγούν τις επιλογές που έγιναν σε αυτό το μοντέλο, τονίζουν τις δυνατότητες του ατμοσφαιρικού V10 κινητήρα βενζίνης των 5,2 λίτρων που βγάζει 30 επιπλέον άλογα της Evo, φτάνοντας τα 640, την ώρα που η ροπή αγγίζει τα 565 Nm.

Η τελική της Tecnica ορίζεται στα 325 χλμ./ώρα, τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε 3.2 δευτερόλεπτα, ενώ τα 0-200 χλμ./ώρα σε 9.1 δεύτερα.

Προσθέστε τις νέες σχεδιαστικές λεπτομέρειες, τις νέες ζάντες, το νέο κάλυμμα του κινητήρα που είναι full carbon, τη νέα αεροτομή κι όλα τα στοιχεία που έχουν ανεβάσει κατά 35% τα επίπεδα παραγωγής κάθετης δύναμης.

Αυτά κι άλλα πολλά, στο εντυπωσιακό video που ακολουθεί...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ