Οι άγριες, εκτός δρόμου διαθέσεις της Lamborghini Urus

Lamborghini Urus

Η Lamborghini Urus είναι ένα supercar μεταμφιεσμένο σε SUV. Διατηρεί όλες τις αρετές των δημιουργημάτων της ιταλικής μάρκας αλλά ταυτόχρονα, πάει εκεί που δεν είχε πάει κανένα άλλο στο παρελθόν.

Δεν είναι μόνο η απόσταση από το έδαφος που επιτρέπει στην Urus να αγνοήσει την άσφαλτο: είναι και το περίφημο ANIMA (Adaptive Network Intelligent Management), το έξυπνο σύστημα διαχείρισης που προσαρμόζει όλες τις λειτουργίες του μοντέλου στο τερέν το οποίο καλείται να αντιμετωπίσει.

Για εντός δρόμου υπάρχουν τρία mode: τα Strada, Sport και Corsa στα οποία αντίστοιχα αλλάζουν οι ρυθμίσεις προς το πιο ανήσυχο. Ισάριθμα είναι τα modes και για τις εκτός δρόμου περιπέτειες, συγκεκριμένα το Neve για μέγιστη πρόσφυση σε γλιστερές επιφάνειες, το Terra για τη βέλτιστη δυνατή εμπειρία στο χώμα και το Sabbia, όταν κάποιος είναι αρκετά τολμηρός να κάνει παιχνίδια στην άμμο με το SUV της Lamborghini.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Esperienza Dinamica Terra, έδωσε την ευκαιρία σε 130 τυχερούς, να βιώσουν από πρώτο χέρι τις αρετές της Urus σε όλα αυτά τα τερέν!

Κι αν τα μόλις 3.6 δευτερόλεπτα της επιτάχυνσης από στάση στα 100 χιλιόμετρα/ώρα δεν φάνηκαν πολύ, τα 650 άλογα του 4λιτρου V8 Twin Turbo κινητήρα έδειξαν τις ορέξεις τους στα εδάφη της Σικελίας, με εφαλτήριο την πόλη Ταορμίνα.

Σκονιστείτε με την Urus στο video που ακολουθεί...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ