Η Urus και ο Durogati δημιουργούν δρόμους!

Lamborghini Urus Aaron Durogati

Το όνομα Lamborghini είναι συνώνυμο της αριστείας σε ότι αφορά στην αυτοκίνηση. Το όνομα Aaron Durogati που ίσως να μη σας λέει πολλά αν δεν ασχολείστε με τα extreme sports, είναι συνώνυμο της περιπέτειας!

Πρόκειται για κορυφαίο αθλητή στο αλεξίπτωτο πλαγιάς, δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, που πιέζει πάντα και με κάθε τρόπο τα όρια. Με αφορμή τη συμμετοχή του στο RedBull X-Alps, μία περιπέτεια στην οποία 33 (υπέρ)αθλητές κλήθηκαν να καλύψουν 1238 χιλιόμετρα στην καρδιά τον Άλπεων, στα εδάφη και τον... εναέριο χώρο της Αυστρίας, της Γερμανίας, της Ελβετίας, της Γαλλίας και της Ιταλίας, ο 35χρονος ένωσε τις δυνάμεις του με τη Lamborghini.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εταιρεία από τη Σαντ’ Άγκατα της οποίας είναι πρεσβευτής, παρείχε υποστήριξη εδάφους στον Ιταλό αθλητή από το Μεράνο που εκτός από τις πτήσεις, έπρεπε να καλύψει μεγάλες αποστάσεις με τα πόδια αλλά και κάνοντας σκι.

Το ανήσυχο πνεύμα του του Durogati εναρμονίζεται πλήρως με αυτό της Lamborghini και γι’ αυτό το ιταλικό brand τον επέλεξε για τη δημιουργία αυτού του video, που ενώνει τον δικό του κόσμο, με εκείνον της Urus.

Με το πρώτο SUV παραγωγής της εταιρείας, να οργώνει μαγευτικές διαδρομές στην ευρύτερη περιοχή. Πατώντας γκάζι με τον V8 Twin-Turbo κινητήρα 4.0lt που προσφέρει 650 άλογα ισχύος στις 6000 στροφές/λεπτό, με την επιτάχυνση 0-100 χιλιόμετρα/ώρα να έρχεται σε μόλις 3.6 δευτερόλεπτα!

Περισσότερα στο παρακάτω video...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ