Το νέο πρόσωπο του Peugeot i-Cockpit

Peugeot 308 2022 1

Αυτοκίνητο δε σημαίνει πια μόνο μετακίνηση από το ένα μέρος στο άλλο αλλά αποτελεί πια ένα μέσο μετακίνησης που προσφέρει παράλληλα πολύπλευρες εμπειρίες.

Πόσο μάλλον, σε εταιρείες και μοντέλα που εστιάζουν στην εμπειρία του χρήση, που προσφέρουν ιδιαίτερες λύσεις που διευκολύνουν την καθημερινότητά του, που εναρμονίζονται με τη σύγχρονη πραγματικότητα που θέλει το lifestyle να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αυτοκίνησης.

Κάπου εδώ μπαίνει στη συζήτηση η Peugeot, το νέο 308 και το νέο πρόσωπο του i-Cockpit! Μεταξύ άλλων τεχνολογικών λύσεων, το νέο γαλλικό μοντέλο ενσωματώνει το νέο i-Cockpit και το i-Connect Advanced, ένα πρωτοποριακό, απόλυτα μοντέρνο και δικτυωμένο σύστημα infotainment.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το παρακάτω video παρουσιάζει μία σειρά από λειτουργίες τις οποίες προσφέρει. Ξεκινώντας από τη κεντρική οθόνη αφής 10 ιντσών, την αναγνώριση φωνής και τη δυνατότητα αλλαγής θερμοκρασίας εντός της καμπίνας, την αναζήτηση συγκεκριμένων επιλογών στο δρόμο αλλά και την υπηρεσία «Drive to me» όπου μέσω του MyPeugeot, μπορείτε να κατευθυνθείτε με απόλυτη ακρίβεια στην τοποθεσία που βρίσκεται πρόσωπο της επιλογής σας.

Τις φωνητικές εντολές σχετικά με το σύστημα infotainment, τις λειτουργίες αφής, την ασύρματη φόρτιση, την ταυτόχρονη σύνδεση με περισσότερες από μία συσκευές, την εξ αποστάσεως ενημέρωση για το επίπεδο φόρτισης, την καιρική πρόβλεψη και την εξατομίκευση του προφίλ λειτουργιών σε περίπτωση που εναλλάσσονται πολλοί οδηγοί πίσω από το τιμόνι.

Κι αυτά σε ένα κινηματογραφικού χαρακτήρα video, που περιλαμβάνει πολλά, εντυπωσιακά πλάνα του νέου Peugeot 308. Περισσότερα πατώντας play!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ