Μία Pagani Huayra στους δρόμους του Χονγκ Κονγκ

Pagani Huayra

Η Huayra, το συγκλονιστικό μοντέλο που ανέλαβε το βαρύ καθήκον να διαδεχθεί τη θρυλική Zonda, έκλεισε δέκα χρόνια στους δρόμους.

Και η Pagani Automobili το γιορτάζει... ασταμάτητα και σε κάθε άκρη του πλανήτη. Με εκδηλώσεις στην Ευρώπη, στην Αμερική αλλά και με φόντο την Ασία. Όπως στο video που έχουμε για εσάς σήμερα.

Προφανώς πρωταγωνιστεί μία Huayra, σε έκδοση Coupe και σε χρώμα Bronzo Aymara. Το ιταλικό supercar βγαίνει στους δρόμους του Χονγκ Κονγκ. Μία ειδική διοικητική περιοχή που παρότι βρίσκεται στην Κίνα, λειτουργεί αυτόνομα.

Παρά τη μικρή έκταση και την έλλειψη δρόμων για... show, αποτελεί ιδανικό σκηνικό για αυτό το video 88 δευτερολέπτων. Η επιβλητική παρουσία της Huayra και ο τραχύς ήχος του V12 Twin-Turbo κινητήρα της Mercedes-AMG, χωρητικότητας 5980cc, ακόμα και δίχως εξάρσεις, είναι λόγοι για να πατήσετε play.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και να ταξιδέψετε, σε μία από τις πιο μαγικές πόλεις της Ανατολής, πίσω από το τιμόνι ενός εκ των πιο δραματικών δημιουργημάτων της Ευρώπης. Εν μέσω κίνησης, οργώνοντας ακριβά κομμάτια της πόλης αλλά φτάνοντας και σε πιο φτωχικές συνοικίες, εκεί όπου ένα αυτοκίνητο που κοστίζει περισσότερα από 2 εκατομμύρια ευρώ, φαντάζει τόσο ξένο.

Περισσότερα στο παρακάτω video...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ