Επετειακή Pagani Huayra BC Pacchetto Tempesta με 816 hp

Pagani Huayra BC Pacchetto Tempesta

Η Pagani θα παρουσιάσει στη φετινή Monterey Car Week της Καλιφόρνιας την επετειακή Huayra BC Pacchetto Tempesta για τα δέκα χρόνια ζωής του υπεραυτοκινήτου της.

Στην φετινή αμερικανική γιορτή της αυτοκίνησης, η έκδοση αυτή της Huayra θα είναι η κορωνίδα των εκθεμάτων της Pagani στο Monterey, δίπλα στην Huayra Roadster BC και στη Hyayra R, και δίπλα σε νέα τεχνολογικά εκθέματα όπως ο καινούριος ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας και το μονοκόκ Carbo-Triax HP62.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Huayra BC Pacchetto Tempesta είναι μια πιο ακραία αγωνιστική εκδοχή, με βαρέως αναβαθμισμένο αεροδυναμικό πακέτο. Αυτό περιλαμβάνει μεγαλύτερο splitter στο χείλος του εμπρός προφυλακτήρα, νέους αεραγωγούς, καινούρια πίσω πτέρυγα από ανθρακονήματα και νέο κεντρικό κάθετο πτερύγιο στήριξής της.

Ενισχυμένος, παράλληλα, είναι και ο κινητήρας -ο V12 χωρητικότητας 6.0 λίτρων- που τώρα παράγει 816 ίππους και 1.100 Nm ροπής, δηλαδή συν 60 hp και συν 100 Nm σε σχέση με την «απλή» Huayra.

Περαιτέρω, οι αγωνιστικές αλλαγές περιλαμβάνουν νέα ανάρτηση και αποδοτικότερο σύστημα εξάτμισης, με έξι απολήξεις στην ουρά της Pacchetto Tempesta, καθώς και σπορ προσθήκες στο εσωτερικό τις οποίες η Pagani θα αποκαλύψει στο Monterey.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά τον ωμό αγωνιστικό της προσανατολισμό, όμως, αυτή η Huayra θα έχει και ένα επιπλέον προφίλ (driving mode) ρύθμισης της ανάρτησης και του κινητήρα, το οποίο η Pagani ονομάζει «Soft Driving» και βελτιώνει την άνεση των επιβατών κατά την κίνηση σε πιο ήπιους ρυθμούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ