Με τη Ferrari Roma στο Άμστερνταμ

Ferrari Roma

Ένα χρόνο μετά την επίσημη παρουσίασή της, η Roma συνεχίζει να τραβάει τα βλέμματα στο πέρασμά της και η Ferrari το εκμεταλλεύεται με τον καλύτερο τρόπο, συνεχίζοντας την παγκόσμια τουρνέ της.

Ξεκίνησε από τη Ρώμη, την πατρίδα της νοσταλγικής «Dolce Vita» και έκτοτε ταξίδεψε σε κάθε άκρη του πλανήτη. Με την πιο πρόσφατη βόλτα της να είναι επί Ευρωπαϊκού εδάφους και συγκεκριμένα στο Άμστερνταμ.

Το ιταλικό supercar οργώνει την πρωτεύουσα της Ολλανδίας, περνώντας από σημεία ορόσημα, κλέβοντας λίγη από τη λάμψη της. Πράγμα λογικό με τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του.

Δεν είναι τυχαίο πως η Ferrari έχει σημειώσει σημαντική άνοδο πωλήσεων στο πρώτο τρίμηνο του έτους, ειδικά στην Κίνα όπου αυτές έχουν εκτοξευθεί, με τη Roma να συνεισφέρει σε αυτές.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ferrari Roma εξοπλίζεται με V8 υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα απόδοσης 620 ίππων στις 7500 στροφές/λεπτό. Η μέγιστη ροπή του είναι στα 760 Nm.

Μιλώντας για επιδόσεις, η τελική ταχύτητα είναι στα 320 χιλιόμετρα/ώρα, η επιτάχυνση 0-100 έρχεται σε 3.4 δευτερόλεπτα ενώ το ιταλικό supercar πιάνει τα 200 χιλιόμετρα/ώρα από στάση μέσα σε μόλις 9.3 δεύτερα.

Βέβαια στο Άμστερνταμ δεν επιδεικνύει αυτά τα ταλέντα, εκεί όλα είναι «Dolce Vita».

Δείτε περισσότερα στο video...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ