Το εντυπωσιακό λανσάρισμα της Aventador LP780-4 Ultimae

Lamborghini Aventador LP780-4 Ultimae

H LP780-4 Ultimae αποτελεί την τελευταία πράξη στην ιστορία της Aventador, με την Automobili Lamborghini να την παρουσιάζει με ένα πραγματικά εντυπωσιακό video.

Σε αυτό, ο Πρόεδρος και CEO του ιταλικού brand, Stephan Winkelmann αναλύει όσα πρεσβεύει το νέο Super Sports Car που «γεννήθηκε» στη Σαντ’ Άγκατα Μπολονέζε – τη θρυλική έδρα της Lamborghini.

Ο Ιταλός δίνει έμφαση στην τελειοποίηση του ατμοσφαιρικού V12 χωρητικότητας 6,5 λίτρων που έχει τοποθετηθεί εντός της Aventador LP 780-4 Ultimae, προσφέρει 780 άλογα και 720 Nm ροπής και εξασφαλίζει επιτάχυνση από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 2,8 δευτερόλεπτα με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 355 χλμ./ώρα. Κοινώς, δεν είναι απλά η τελευταία του είδους της, είναι επίσης η ισχυρότερη και η ταχύτερη!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Lamborghini Aventador LP780-4 Ultimae

Συνδυάζοντας αφήγηση με πιασάρικα ατμοσφαιρικά και συγκλονιστικά εν δράσει πλάνα, ο Winkelmann κάνει ένα ταξίδι στο χρόνο και στην πορεία της Aventador, καταλήγοντας στο grand finale της, που συνδυάζει τις αρετές όλων των προγόνων της. Τόσο αισθητικά, όσο και τεχνολογικά.

Η LP780-4 Ultimae προσφέρεται σε νέα χρώματα και θα παραχθεί συνολικά σε 600 μόνο κομμάτια: 350 coupe και 250 roadster.

Δείτε περισσότερα στο video παρουσίασης, που κλείνει με το launch film για αυτό το ζηλευτό μοντέλο...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ