Το Citroen Ami Cargo συνεργάζεται με Drones

Citroen Ami Cargo

Η Citroen είναι ένα brand που ποτέ δεν φοβήθηκε να ρισκάρει, ποτέ δεν δίστασε να παρουσιάσει πράγματα που στη συντηρητική παγκόσμια βιομηχανία δεν θα παρουσίαζε καμία άλλη εταιρεία. Και στο πλαίσιο της τόλμης αυτής, γεννήθηκε το My Ami. Ένα μικρό, ιδιαίτερου σχεδιασμού και ηλεκτρικής τεχνολογίας όχημα πόλης.

Ποιος θα το πίστευε πως οι δαιμόνιοι Γάλλοι θα σκέφτονταν να μετατρέψουν αυτό το περιορισμένου μεγέθους όχημα σε ένα χρηστικό και «πράσινο» επαγγελματικό όχημα;

Το My Ami Cargo οργώνει τα αστικά κέντρα, δίνοντας έξτρα λύσεις για υπηρεσίες delivery. Και μερικές φορές, αυτό αποτελεί έργο για το κοινό καλό!

Όπως για παράδειγμα στη συνεργασία που παρουσιάζεται στο video που θα δείτε παρακάτω και αφορά στο πως η HDrones χρησιμοπιεί το Ami Cargo ως τιμ μέιτ των drones! Πρόκειται για μία γαλλική εταιρεία start up που παρέχει φαρμακευτικές προμήθειες με καινοτόμο τρόπο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν όμως περιπτώσεις, είτε λόγω κακοκαιρίας είτε επειδή η ανάγκη παράδοσης είναι σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, όπου τα drones, δίνουν τη θέση τους στον «καλό τους φίλο».

Δείτε περισσότερα στο video...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ