Οι αρετές του επαγγελματικού Citroen My Ami

citroen ami cargo

H Citroen τράβηξε τα βλέμματα όταν παρουσίασε για πρώτη φορά το My Ami, το ιδιαίτερης εμφάνισης, ηλεκτρικής τεχνολογίας όχημα πόλης. Όμως αυτή τη φορά, κατάφερε να προκαλέσει ντόρο!

Πράγμα λογικό αφού ουδείς περίμενε τη δημιουργία του My Ami Cargo, δηλαδή της επαγγελματικής εκδοχής αυτού του μικρού γαλλικού μοντέλου που έχει πλέον πατήσει και για στην Ελλάδα.

Πως μπορεί λοιπόν να βαφτιστεί επαγγελματικό ένα όχημα με μήκος στα 2.41 μέτρα και πλάτος στα 1.39; Κι όμως, μπορεί, με τη Citroen να παρουσιάζει ενδελεχώς μία σειρά πιθανών χρήσεων του στο video που έχουμε για εσάς σήμερα.

Όντας ιδανικό για να καλύπτει παραδόσεις σε μικρές αποστάσεις και εντός αστικού τοπίου, το My Ami Cargo είναι ιδανικό για υπηρεσίες delivery, για μεταφορές ελαφριών αντικειμένων. Όπως χαρακτηριστικά παρουσιάζεται στο video, υπηρεσίες ανθοπωλείου, καταναλωτικών προϊόντων, ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού κ.α.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπλα του είναι η ελεύθερη πρόσβαση ακόμα και σε κυκλοφοριακές ζώνες χαμηλών ρύπων και φυσικά η ευελιξία του. Τόσο στο πλασάρισμά του στο δρόμο και τους σχεδόν ανύπαρκτους χώρους στάθμευσης, όσο και στο εσωτερικό του.

Στην καμπίνα, η θέση συνοδηγού έχει αντικατασταθεί από έναν άριστα ασφαλισμένο αποθηκευτικό χώρο, που εκτοξεύει τη συνολική χωρητικότητα στα 400! Ενώ υπάρχει παράλληλα, μία σειρά από λύσεις που ξεπερνούν κάθε φαντασία σε ότι αφορά στην αποτελεσματική αλλά και ασφαλή αποθήκευση και μεταφορά προϊόντων.

Δείτε το μηδενικών ρύπων, αμιγώς ηλεκτρικό όχημα εν δράσει, στο παρακάτω video...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ