Τέλη κυκλοφορίας 2024: Η προθεσμία τελειώνει σε λίγες μέρες - Πώς θα τα πληρώσετε σε δόσεις χωρίς πιστωτική

Wallet+ Hellas Direct 6

Η τελευταία ημερομηνία για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας πλησιάζει και με το wallet+ της Hellas Direct, μπορείτε να τα εξοφλήσετε άμεσα σε έως 12 δόσεις και από 0% επιτόκιο.

Η ιδιοκτησία ενός οχήματος δεν αποτελεί επένδυση που πληρώνετε μια φορά και μετά ησυχάζετε. Το κόστος χρήσης του είναι μια εντελώς διαφορετική, πολυσύνθετη και τις περισσότερες φορές ακριβή υπόθεση που δεν την σκέφτονται πολλοί, ενώ όσοι γνωρίζουν τι αφορά, προσπαθούν να μην το σκέφτονται.

Η αλήθεια όμως είναι ότι πρόκειται για πάγια έξοδα του αυτοκινήτου, που το ακολουθούν σε όλη του την ζωή και επιβαρύνουν την τσέπη του ιδιοκτήτη, ενώ υπάρχει ενδεχόμενο να τον φέρουν αντιμέτωπο και με πιθανό πρόστιμο. Ένα από αυτά τα ετήσια πάγια έξοδα είναι και τα τέλη κυκλοφορίας που πρέπει να τα πληρώσουν όλοι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Wallet+ Hellas Direct 2

Ειδικά αυτές τις μέρες που είναι και οι τελευταίες της προθεσμίας για την πληρωμή τους, η Hellas Direct έρχεται να βάλει τέλος σε αυτό το άγχος, μετατρέποντας την εξόφλησή τους σε μια απλή, γρήγορη και τυπική διαδικασία.

Η προθεσμία πληρωμής των τελών, μετά την παράταση που δόθηκε, λήγει στις 29 Φεβρουαρίου, και με το wallet+ της Hellas Direct δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε μην ξεχαστείτε με την αποπληρωμή τους και βρεθείτε με πρόστιμο.

Wallet+ Hellas Direct 3
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με απλά και γρήγορα βήματα, η πλατφόρμα wallet+ δίνει τη δυνατότητα σε όλους, ασφαλισμένους ή μη στην Hellas Direct, να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας με άμεση χρηματοδότηση, σε δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα και πάνω από όλα χωρίς άγχος.

Πιο αναλυτικά, το wallet+ προσφέρει για ποσά από 20 έως 500 ευρώ τη δυνατότητα άμεσης χρηματοδότησης και εξόφλησης σε 4 ή 6 μηνιαίες δόσεις με 0% επιτόκιο, δηλαδή το δημοφιλές BNPL (Buy Now Pay Later) μοντέλο πληρωμών. Για ποσά από 501 έως 2.000 ευρώ, παρέχεται δανειοδότηση με εξόφληση σε 6 ή 12 δόσεις και επιτόκιο ανάλογα την τράπεζα που επιλέγει ο οδηγός.

Wallet+ Hellas Direct 4

Η συγκεκριμένη χρηματοδότηση παρέχεται από συνεργαζόμενες τράπεζες μέσα από μια πολύ γρήγορη διαδικασία: όλα γίνονται online, η έγκριση είναι άμεση και δεν απαιτεί χρήση πιστωτικής κάρτας, ούτε απαραίτητα την ύπαρξη internet banking λογαριασμού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμα, αξίζει να σημειωθεί ότι το wallet+ υποστηρίζει όλες τις υπηρεσίες φροντίδας και συντήρησης του αυτοκίνητου (service, ελαστικά, επισκευές), ανεξάρτητα από το εάν είστε ή όχι ασφαλισμένοι στην Hellas Direct.

Wallet+ Hellas Direct 1

Εξάλλου, η τήρηση του χρονοδιαγράμματος της συντήρησης, η επισκευή όλων των έκτακτων βλαβών, καθώς και η έγκαιρη αλλαγή ελαστικών, φροντίζουν για ασφάλεια στις μετακινήσεις και πρόληψη μεγάλων επικείμενων προβλημάτων που κοστίζουν. Ακόμα, με αυτό τον τρόπο διατηρείται και η αξία του αυτοκίνητου.

Η δημιουργία της πλατφόρμας wallet+ της Hellas Direct έχει ως στόχο να προσφέρει λύσεις για όλα τα έξοδα του αυτοκινήτου, με τον πιο εύκολο και απλό τρόπο, έτσι ώστε όλοι οι οδηγοί να μπορούν να ανταποκριθούν σε πάγιες ή έκτακτες ανάγκες την ώρα που πρέπει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ