Μέχρι 31 Μαΐου το πρόγραμμα απόσυρσης της Citroen

Citroen C3 Aircross

H Citroen προσφέρει μέχρι το τέλος του μήνα το πρόγραμμα απόσυρσης που εξασφαλίζει σημαντικό όφελος στον υποψήφιο αγοραστή.

Στις 31 Μαΐου τελειώνει το μοναδικό πρόγραμμα απόσυρσης της Citroen, μέσω του οποίου η γαλλική μάρκα καλεί τους υποψήφιους αγοραστές να επισκεφθούν μία έκθεσή της, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να πουλήσουν ή να αποσύρουν το παλιό τους αυτοκίνητο στην καλύτερη τιμή της αγοράς και να επιλέξουν μέσα από την πλήρη γκάμα μοντέλων της, το δικό τους, ολοκαίνουργιο Citroen, δίνοντας έτσι αξία στο παλιό τους αυτοκίνητο, με σύντομο χρόνο παράδοσης.

Citroen C4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πρόγραμμα ισχύει για τα επιβατικά μοντέλα της Citroen με τους προηγμένους κινητήρες βενζίνης, πετρελαίου, καθώς και στα Plug-in Hybrid. Στο πρόγραμμα απόσυρσης συμμετέχουν τα δημοφιλή SUV της μάρκας, το C3 Aircross και το νέο C5 Aircross,το crossover C4, αλλά και το best seller της εταιρείας, C3. Όλα τα μοντέλα της Citroen συνοδεύονται από 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης.

Επιπλέον, η Citroen έχει τη δυνατότητα να προσφέρει άμεσο χρόνο παράδοσης, κάτι που είναι εξαιρετικά σημαντικό στο σημερινό περιβάλλον, όπου οι διαρκείς ανατιμήσεις και η περιορισμένη διαθεσιμότητα λόγω της αρρυθμίας στην παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας.

Citroen C5 Aircross

Οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν είτε online είτε στις Εκθέσεις Citroen σε όλη την Ελλάδα, να προγραμματίσουν test drive και να κλείσουν το δικό τους νέο αυτοκίνητο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Citroen ή την επίσημη ιστοσελίδα της Citroen, www.citroen.gr.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ