Η Opel λανσάρει ένα νέο brand -Ποια μοντέλα θα περιλαμβάνει

Opel manta concept

Υπό τη σκέπη ενός νέου brand πρόκειται να τοποθετηθούν τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα υψηλών επιδόσεων και προδιαγραφών της Opel, φέροντας τα διακριτικά GSe.

Μια νέα οικογένεια μοντέλων δημιουργεί η Opel, αναβιώνοντας τα διακριτικά GSe. Η νέα φίρμα θα περιλαμβάνει τις εξηλεκτρισμένες προτάσεις της γερμανικής φίρμας και ειδικότερα εκείνες οι οποίες θα διαθέτουν ένα πιο δυναμικό προφίλ.

Με δεδομένο ότι από το 2028 όλες οι προτάσεις της Opel θα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητες, η γκάμα των GSe αναμένεται πολύ σύντομα να εμπλουτιστεί από πλήθος μοντέλων, διατηρώντας ζωντανή μια παράδοση δεκαετιών.

Opel GSe
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αρχικώς το GSe προέκυπτε από το «Grand Sport Einspritzung» και εκτός γερμανικών συνόρων έγινε γνωστό ως GSi από το «Grand Sport Injection», ωστόσο, από εδώ και στο εξής θα αντιπροσωπεύει τις εξηλεκτρισμένες προτάσεις της Opel.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Manta GSe, το οποίο συνιστά την ηλεκτρική αναβίωση του θρυλικού Opel Manta. Αν και πρωτότυπο, λοιπόν, το Manta GSe αποτελεί τον βασικό εκπρόσωπο της προσπάθειας εξηλεκτρισμού της Opel και της διατήρησης των δυναμικών χαρακτηριστικών στην γκάμα της.

Opel GSe

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανακοινώνω την επιστροφή της GSe ως κορυφαίας, σπορ φίρμας στο άμεσο μέλλον. Για ακόμη μια φορά εμπνευστήκαμε από την πλούσια κληρονομιά μας. Στο μέλλον, το «GSe» δεν θα σημαίνει μόνο δυναμικά, διασκεδαστικά στην οδήγηση αυτοκίνητα, αλλά θα παραπέμπει στο «Grand Sport electric», σε πλήρη ευθυγράμμιση με τα φιλόδοξα σχέδιά μας να γίνουμε μια πλήρως ηλεκτρική μάρκα», δήλωσε -μεταξύ άλλων- ο επικεφαλής της Opel, Florian Huettl.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ