Το Woom Now είναι φτιαγμένο για παιδιά με δραστηριότητες (video)

Woom Now

Η εταιρεία Woom έχει μία συγκεκριμένη εξειδίκευση: δημιουργεί δίτροχα φτιαγμένα για παιδιά που είναι... ανήσυχα πνεύματα!

Τα ποδήλατά της είναι για ηλικίες από 18 μηνών έως 14 ετών και έχουν συγκεκριμένες ιδιαιτερότητες που αφορούν στο συγκεκριμένο κοινό. Το ίδιο συμβαίνει και με το νέο της δημιούργημα – το «Now», που είναι ένα cargo bike για παιδιά που δεν κάνουν μόνο άσκοπες βόλτες.

Είναι σχεδιασμένο για παιδιά που χρησιμοποιούν το ποδήλατό του για να πάνε στο σχολείο, στο πάρκο, στην προπόνηση και πρέπει να κουβαλούν μαζί τους μία σχολική τσάντα ή κάτι ανάλογο.

Το Woom Now προσφέρεται σε τρεις εκδόσεις, που αφορούν διάφορα μεγέθη τροχών και ηλικίες. Το Now 4 έχει τροχό 16 ιντσών μπροστά και 20’’ πίσω και αφορά ηλικίες 6 έως 8 ετών, με ύψος από 112 έως 132 εκατοστά. Είναι το πιο ελαφρύ στη γκάμα καθώς ζυγίζει μόλις 10.4 κιλά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το No5 έχει τροχό 20 ιντσών μπροστά και 24’’ πίσω και αφορά ηλικίες από 7 έως 11 ετών. Η τρίτη επιλογή είναι το No 6 όπου οι διαστάσεις των τροχών είναι πλέον στις 20 και τις 26 ίντσες. Ζυγίζει 12.8 κιλά και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 10 έως 14 ετών.

Το πλαίσιο είναι από αλουμίνιο ενώ το Woom Now έχει υδραυλικά φρένα, ελαστικά Schwable, 8 ταχύτητες και σχάρα που αντέχει βάρος έως 10 κιλά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κοστίζει $750 για το Now 4 model και φτάνει έως τα $850 για το Now 6. Μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ