Το Hyper Scooter της Apollo έχει τελική 70 χλμ./ώρα

Apollo Pro

Η Apollo έχει βαλθεί να τρελάνει το κοινό των e-scooters, λανσάροντας διαδοχικά μία σειρά από άκρως δελεαστικά μοντέλα. Μετά το City και το City Pro, ήρθε το Apollo Pro!

Όπως χαρακτηριστικά το «πουλάει» διαφημιστικά η εταιρεία από τον Καναδά, είναι το πρώτο hyper scooter – ένα ηλεκτρικό θηρίο τσέπης που υπόσχεται ταχύτητες ακόμα και της τάξης των 70 χλμ./ώρα. Ναι, το scooter. Κι ας μην επιτρέπεται στην Ευρώπη να πιάνεις ούτε τα μισά!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το υψηλής απόδοσης e-scooter έχει εντυπωσιακό σχεδιασμό, που ταιριάζει γάντι με τα προσόντα του. Το μοντέλο που αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης Micromobility 2022, είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο που αντέχει βάρος έως 150 κιλά. Έχει ελαστικά 12’’ και μεγάλη επιφάνεια που επιτρέπει στον αναβάτη να το χρησιμοποιεί με περίσσια άνεση.

Κάναμε λόγο για γκάζια. Αυτά έρχονται με το ηλεκτρικό μοτέρ 1,200W ενώ η μπαταρία 30Ah υπόσχεται αυτονομία που αγγίζει τα 100 χλμ./ώρα.

Όμως τα εντυπωσιακά στοιχεία δεν σταματούν εκεί. Το Apollo Pro έχει σύστημα φωτισμού 360 μοιρών, το οποίο ο αναβάτης μπορεί να χειρίζεται μέσω σχετικής εφαρμογής.

Διαθέτει επίσης έξυπνο σύστημα διαχείρισης της μπαταρίας, GPS και ειδική βάση όπου τοποθετείς το smartphone σου και μπορείς να το μετατρέψεις σε οθόνη, χειριζόμενος τα πάντα μέσω του app.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Apollo Pro εφοδιάζεται με υδραυλική ανάρτηση αλλά και σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση!

Όλα αυτά, με τις τιμές απόκτησης να εκτιμάται πως θα είναι λίγο πάνω από τις 3500€. Οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται στις αρχές του 2023, ξεκινώντας από τη Βόρεια Αμερική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ