Το Wabash RT της Yamaha εν δράσει (video)

Wabash RT

H Yamaha θέλει να είναι απόλυτος... βασιλιάς των δύο τροχών, γι’ αυτό και έχει δυναμική παρουσία και στον τομέα των e-bikes!

Η Yamaha Power Assist Bicycles αποτελεί το σχετικό παρακλάδι της ιαπωνικής μάρκας και δημιουργεί ηλεκτρικά ποδήλατα για δύσκολες αποστολές. Όπως για παράδειγμα το τελευταίο δημιούργημά της, το Wabash RT.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πρόκειται για ένα gravel e-bike που όμως έχει διπλό χαρακτήρα, ο οποίο παρουσιάζεται εκτενώς στο παρακάτω video. Μπορεί να βγει εκτός δρόμου, να ακολουθήσει μονοπάτια, να πάρει το βουνό και να κινηθεί ανεξαρτήτως τερέν, με την εύκολη ρύθμιση της σέλας και τη drop bar διάταξη στα χερούλια, να διευκολύνουν τον αναβάτη.

Όμως όπως είναι σαφές στο video, το Wabash RT νιώθει «σα στο σπίτι του» και εντός αστικού τοπίου. Εφοδιάζεται με τον νέο ηλεκτροκινητήρα PWSeries ST της Yamaha, με 500W ισχύος και τέσσερα επίπεδα υποβοήθησης στα πετάλια που αξιοποιούν αισθητήρες, ώστε να επιλεχθεί η βέλτιστη λειτουργία βάσει των μεταβαλλόμενων συνθηκών. Το πλαίσιο του Yamaha Wabash RT ενσωματώνει και μπαταρίες 500Wh, ενώ η τελική του ταχύτητα μπορεί να αγγίζει τα 45 km/h.

Δείτε περισσότερα στο video...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Yamaha Wabash RT πατά σε ελαστικά Maxxis Rambler 700 x 45c TR EXO 120tpi, εφοδιάζεται με υδραυλικά φρένα Shimano GRX RX και σύστημα μετάδοσης Shimano GRX.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ