Το UrbanGlide Ride 55 Flash είναι η πιο fun λύση μετακίνησης για τα παιδιά (video)

Urban Glide Ride 55 Flash

Η γαλλική UrbanGlide είναι μια από τις κορυφαίες ευρωπαϊκές εταιρείες σχεδιασμού και κατασκευής προϊόντων urban mobility που δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα.

Μάλιστα, επεκτείνει την παλέτα των e-scooters που διαθέτει, με το νέο μοντέλο που ακούει στο όνομα Ride 55 Flash. Το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί το απόλυτο παιδικό gadget, καθώς προσφέρει αυτονομία για έως και 6 χιλιόμετρα, ενώ διαθέτει συμπαγείς τροχούς με χρωματιστά φωτάκια, συνδυάζοντας ασφάλεια αλλά και ψυχαγωγία.

Το Urbanglide Ride 55 Flash προσφέρει μεγάλη ασφάλεια, καθώς οι ανθεκτικές ρόδες 5,5 ιντσών με την ιδιαίτερη, φωτεινή σχεδίαση τους, συνδυάζονται με ένα μηχανικό, οπίσθιο φρένο για καλύτερη πρόσφυση και επιβράδυνση. Χάρη στο μοτέρ 30W, που αποδίδει ταχύτητα μέχρι 10 χλμ./ω και στο χειριστήριο επιτάχυνσης που διαθέτει το τιμόνι, αποτελεί ιδανική επιλογή για τις πιο fun διαδρομές, διάρκειας έως και 40 λεπτά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά μέχρι 50 kg, ενώ ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του είναι ότι αποτελεί υβριδικό πατίνι. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως απλό πατίνι, όταν η μπαταρία εξαντληθεί, γεγονός που το κάνει το καταλληλότερο παιδικό, μεταφορικό μέσο. Η βάση στήριξης και το μικρό του βάρος (μόλις 6,5kg), το καθιστούν ιδανική επιλογή για άνετη μετακίνηση και εύκολη αποθήκευση.

Το Ride 55 Flash διατίθεται σε τρία διαφορετικά χρώματα: μπλε, κόκκινο ή ροζ για κάθε προτίμηση και για κάθε φύλο.

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ