Όσα πρέπει να ξέρεις για το Lectric XPremium (video)

Lectric XPremium

Το XPremium αποτελεί το νέο γερό χαρτί της Lectric Bikes, μίας εταιρείας που ξεκίνησε από ένα γκαράζ στην Αριζόνα των Ηνωμένων Πολιτειών και εξελίχθηκε σε μία από τις κορυφαίες στον τομέα των e-bikes!

Ξεκίνησε από 10 πρωτότυπα, έφτασε στις 100.000 πωλήσεις μέσα σε δυόμιση χρόνια, έσπασε το φράγμα των 150.000 και πλέον παίζει μπάλα σε άλλη κατηγορία. Ένα νέο στοίχημα για αυτή είναι το XPremium, το πρώτο της ηλεκτρικό ποδήλατο με mid-drive motor και ταυτόχρονα, το πρώτο της με υδραυλικά φρένα.

Οι ιδρυτές της αμερικανικής εταιρείας μας το παρουσιάζουν με κάθε λεπτομέρεια, τονίζοντας όλες τις δυνατότητες και αρετές του. Από την ισχύ του ηλεκτροκινητήρα και τις έξτρα δυνατότητές του, τις επιδόσεις αλλά και την αυτονομία του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα, τονίζεται η ευκολία στη χρήση και η πρακτικότητά του αλλά και στοιχεία όπως η αδιάβροχη LCD οθόνη, το ενσωματωμένο σύστημα φωτισμού και τα… έξτρα όπως τα καλάθια μεταφοράς.

Αλλά και μερικά ακόμα ατού που προσφέρει το εν λόγω brand, όπως η εγγύηση και η γραμμή εξυπηρέτησης που βέβαια ισχύει μόνο για την αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Δείτε περισσότερα για το Lectric XPremium στο παρακάτω video...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ