Αναβαθμίσεις με βιώσιμα υλικά για το Gocycle G4

Gocycle G4

Σημαντικές, πράσινες αναβαθμίσεις ανακοίνωσε η Gocycle για το δημοφιλές της e-bike που ακούει στο όνομα G4.

Η εταιρεία με βάση στο Λονδίνο της Αγγλίας που ξεχωρίζει για τα εντυπωσιακά σχέδια των ηλεκτρικών της ποδηλάτων, ανακοίνωσε πως άλλαξε τη διαδικασία παραγωγής του βασικού πλαισίου του δημιουργήματός της, το οποίο ήταν κατασκευασμένο από ανθρακόνημα.

Ο λόγος για το κεντρικό μέρος του σκελετού, ενώ το εμπρός μέρος είναι από αλουμίνιο και το πίσω μέρος από μαγνήσιο. Τρία σε ένα. Σχετικά με τη νέα διαδικασία, η Gocycle ανέφερε πως το κεντρικό μέρος του πλαισίου «...θα κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας μια προηγμένη τεχνική κατασκευής προερχόμενη από το χώρο της αυτοκίνησης, που προσφέρει αυτοματοποιημένη ακρίβεια, χαμηλό βάρος και κορυφαία ακαμψία στην κατηγορία».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, τονίζεται πως αυτή η καινοτόμος διαδικασία προσφέρει αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα βιωσιμότητας. Όσο για την επιλογή του υλικού, ως γνωστόν το ανθρακόνημα προσφέρει μεγάλη αντοχή με το ελάχιστο δυνατό βάρος.

Όμως δεν είναι μόνο αυτή η αλλαγή/αναβάθμιση που έχει σημασία αφού η Gocycle ανακοίνωσε και αλλαγή στην τομή, η οποία πέφτει κατά 200 ευρώ, στα 4.799 αφού μιλάμε για ένα από τα καλύτερα αναδιπλούμενα e-bikes στην αγορά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το σπαστό e-bike G4 έχει δυνατότητα εύκολης αναδίπλωσης, εφοδιάζεται με μοτέρ 250W στον μπροστινό τροχό ενώ η μπαταρία του είναι 300Wh.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ