Το 9S Pro είναι το καλύτερο e-bike της Propella

Propella 9S Pro

Η Propella είναι μία εταιρεία παραγωγής ηλεκτρικών οχημάτων με φανατικό κοινό, που πλέον απέκτησε έναν επιπλέον λόγο για να ενθουσιάζεται.

Ο λόγος για το 9S Pro, το καλύτερο δημιούργημα στη γκάμα της Αμερικανικής εταιρείας με έδρα στο Redmond της Washington. Είναι το πιο ισχυρό, το ελαφρύτερο και το πιο ποιοτικό μοντέλο της.

Πάμε να δούμε γιατί. Σε σχέση με το 7S, έχει μεγαλύτερης ενεργειακής χωρητικότητας μπαταρίες. Από τα 250 Wh στα 350 Wh. Πιο ισχυρός είναι και ο φορτιστής που προσφέρεται με το εν λόγω e-bike, ρίχνοντας το συνολικό χρόνο πλήρους φόρτισης στις 2.5 ώρες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η αυτονομία κυμαίνεται από τα 40 έως τα 70 χιλιόμετρα, ανάλογα το επιλεγμένο mode στην υποβοήθηση του πεταλιού. Βελτίωση έχουμε και στην τελική ταχύτητα, έστω και περιορισμένη: από τα 30 χιλιόμετρα/ώρα, ανέβηκε στα 32 χιλιόμετρα/ώρα.

Καινούριος είναι και ο ηλεκτροκινητήρας της Vinka, η ισχύς του οποίου ανέβηκε από τα 400W στα 500W. Οι αναβαθμίσεις συνεχίζονται με την τοποθέτηση υδραυλικών δίσκων φρένων, μετάδοσης Shimano Altus 9 σχέσεων καθώς και της επιλογής ελαστικών CST BROOKLYN PRO 27.5”. Επιπρόσθετα, η LCD οθόνη είναι πλέον έγχρωμη.

Όλα αυτά καθρεφτίζονται και στην τιμή του, τουλάχιστον σε σχέση με τα άλλα ηλεκτρικά ποδήλατα της μάρκας αφού υπάρχουν επιλογές και με οριακά τριψήφιο ποσό απόκτησης. Γιατί το Propella 9S Pro αναμένεται να φλερτάρει με τα 1499 ευρώ. Ποσό που και πάλι, σε σχέση με τον ανταγωνισμό, κρίνεται αρκετά δελεαστικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ