Τα e-bikes του μέλλοντος θα σε συγκλονίσουν

Bao Pham Design

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε εκκολαπτόμενους σχεδιαστές να παρουσιάζουν concept cars που οραματίζονται την αυτοκίνηση του αύριο με τρόπο που ενθουσιάζει. Ποιος είπε ότι δεν μπορεί να συμβεί το ίδιο και με τα e-bikes;

Εδώ μπαίνει στο παιχνίδι ένα αρκετά ενδιαφέρον account στο instagram, το «Bao Pham Design». Μια ματιά στη σε σελίδα του σίγουρα θα σας ταξιδέψει το μέλλον της βιώσιμης κινητικότητας αφού περιλαμβάνει πληθώρα λύσεων αστικών μετακινήσεων, με... φουτουριστικό design.

Περιλαμβάνει δεκάδες λύσεις, για κάθε ανάγκη και κάθε γούστο: e-bikes, e-scooters, πατίνια, αυτοματοποιημένα οχήματα delivery φαγητού και αγαθών, όλα με πραγματικά ξεχωριστό σχεδιασμό που τραβάει το μάτι. Δουλευμένα σε Shapr3D design app και KeyShot 3D software.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα αυτά τα σχέδια δεν οδηγούν σε κάποιο website άρα είναι ερωτηματικό το αν θα φτάσουν ποτέ να γίνουν πραγματικότητα ή έστω να αποτελέσουν βάση για τη δημιουργία ρεαλιστικών οχημάτων μικροκινητικότητας.

Όμως αποτελούν κομμάτι ενός ευρύτερου συνόλου σχεδίων από το συγκεκριμένο δημιουργό, που έχει σχεδιάσει με το δικό του ξεχωριστό στιλ, κάθε λογής αντικείμενα: από ρολόγια μέχρι βάζα κι από μουσικά όργανα μέχρι είδη ρουχισμού. Φαντασία να υπάρχει...

Δείτε περισσότερα πατώντας εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ