Ιδού το ηλεκτρικό ποδήλατο που έχει πορτμπαγκάζ (video)

Ηλεκτρικό ποδήλατο με πορτ μπαγκάζ Riese & Muller Load 2022

Στην κατηγορία cargo ανήκει η εντυπωσιακή πρόταση της Riese & Muller, το ηλεκτρικό ποδήλατο Load που φέρει το δικό του τεράστιο και πολυχρηστικό «πορτμπαγκάζ».

Έχοντας μια γκάμα hi-end ποδηλάτων που φαντάζει πλήρης και ικανή να καλύψει κάθε ανάγκη, η γερμανική Riese & Muller είναι αναμφίβολα μια από τις εταιρείες που έχουν καταφέρει να αφήσουν το δικό τους ξεχωριστό «αποτύπωμα» στα ευρωπαϊκά ποδηλατικά δρώμενα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα από τα ποδήλατα που καταφέρνουν να ξεχωρίζουν από τη γκάμα της είναι το Load, ένα e cargo bike με αναρτήσεις και στα δύο άκρα που υπόσχεται άνεση υψηλού επιπέδου σε συνδυασμό με αυξημένες μεταφορικές ικανότητες. Ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να αξιοποιηθεί ποικιλοτρόπως από τον χρήση και αυτό διευρύνει σημαντικά το πεδίο χρήσης του ηλεκτρικού ποδηλάτου της Riese & Muller.

Με την χρήση των κατάλληλων αξεσουάρ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αρχικά να τον διαμορφώσουν ως χώρο μεταφοράς εμπορευμάτων, ο οποίος έχει το δικό του κάλυμμα που εμποδίζει τα αδιάκριτα βλέμματα και προστατεύει το εμπόρευμα από τα στοιχεία της φύσης. Εναλλακτικά μπορεί να τοποθετηθεί και μεταλλικό κουτί που προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια.

Η σχεδίαση του πλαισίου και ο μεγάλος αποθηκευτικός χώρος που δημιουργεί κάνει το Load κατάλληλο και για τουρισμό με τις βόλτες να μην σταματούν εκεί που τελειώνει η άσφαλτος: το Load μπορεί να κινηθεί σύμφωνα με τους Γερμανούς με ασφάλεια και σε χωματόδρομο, εξοπλισμένο και με τα κατάλληλα ελαστικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί να δεχτεί επίσης ειδικά διαμορφωμένα καθίσματα για την μεταφορά παιδιών. Ειδικά στην περίπτωση της έκδοσης Load 75 με το μακρύτερο μεταξόνιο των 2.005 χιλιοστών, το επιτρεπόμενο βάρος των 200 κιλών και ακόμη μεγαλύτερο σε μήκος χώρο, μπορείτε να τοποθετήσετε καθίσματα και να μεταφέρετε έως και τρία παιδιά.

Στο Load 60 με το μεταξόνιο των 1.825 χλστ., ο αποθηκευτικός χώρος επαρκεί για τη μεταφορά δύο παιδιών, ενώ και στις δύο περιπτώσεις το έξτρα κάλυμμα πάνω από τα κεφάλια τους επιτρέπει βόλτες ακόμη και με βροχή η με έντονο ήλιο. Με λίγα λόγια, με ένα μόλις ποδήλατο, κάποιος μπορεί να αντικαταστήσει το αυτοκίνητο στους δρόμους της πόλης με ένα Load για να μεταφέρει τα παιδιά του σχεδόν παντού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την κίνηση του το ηλεκτρικό ποδήλατο αξιοποιεί το τέταρτης γενιάς ηλεκτρικό μοτέρ Cargo Line Cruise της Bosch, το οποίο υποστηρίζει στο πεταλάρισμα έως και στα 25 χλμ./ώρα. Η ροπή που παράγει το μοτέρ φτάνει στα 85 Nm και το κιβίωτιο ταχυτήτων είναι το Deore XT των 11 σχέσεων. Η μπαταρία των 36 V, 13,4 Ah/500Wh προέρχεται επίσης από τη Bosch και υπάρχει πρόβλεψη για τοποθέτηση και δεύτερης, κάτι που αυξάνει σημαντικά την αυτονομία.

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα της Riese & Muller είναι διαθέσιμα και στη χώρα μας μέσω του δικτύου της Kosmoride.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ