Ηλεκτρικό ποδήλατο ή μοτοσυκλέτα scrambler;

Ruff Cycles Biggie

Στην πρώτη ματιά θυμίζει περισσότερο το δεύτερο, προσέχοντας λίγο καλύτερα αντιλαμβάνεσαι πως είναι το πρώτο. Ο λόγος για το Biggie, το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο της Ruff Cycles!

Δεν είναι συνηθισμένο look αλλά η γερμανική εταιρεία ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό και θα συμφωνήσετε πως το κατάφερε. Όμως το μεταλλικό πλαίσιο πρέπει να έχει συνέπειες σε ότι αφορά στο συνολικό βάρος – ίσως όχι τυχαία, αυτό ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.

Ruff Cycles Biggie
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάμε να δούμε τι έχει ανακοινωθεί. Προσφέρεται με δύο επιλογές ηλεκτροκινητήρων, αμφότερες από τη Bosch: Active Line ή Performance CX Line. Αμφότερες στα 250W που ορίζει η νομοθεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του Electreck.co, αμφότερες πρέπει να έχουν περισσότερη δύναμη την οποία «κρύβουν», την οποία ενδεχομένως φανερώνουν οι τιμές ροπής που είναι στα 40 Nm και 85 Nm αντίστοιχα. Η τελική ταχύτητα είναι επίσης εντός πλαισίων κανονισμών της ΕΕ, στα 25 χιλιόμετρα/ώρα.

Ruff Cycles Biggie

Οι μπαταρίες είναι ξανά της Bosch, στα 300Wh και 500Wh, το σύστημα μετάδοσης από την Enviolo, τα υδραυλικά φρένα από τη Magura, τα ελαστικά από την Tyron και η τελική τιμή απόκτησης θα είναι στα 3.399€.

Οι πρώτες παραδόσεις του Biggie της Ruff Cycles στις Ευρωπαϊκές αγορές, θα ξεκινήσουν με το νέο έτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ