Στην Ελλάδα τα ηλεκτρικά mountain bikes της Giant

Kosmoride Giant

Η Giant είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ποδηλάτων στον κόσμο και μία από τις εταιρείες που δημιουργούν τις τάσεις της ποδηλατικής αγοράς, παρουσιάζοντας καινοτόμες προτάσεις.

Είναι εξάλλου από τις λίγες εταιρείες που κατασκευάζουν οι ίδιες τα ποδήλατά τους στα δικά της εργοστάσια, δημιουργώντας από πλαίσια, έως περιφερειακά και πληθώρα αξεσουάρ.

Η νέα γενιά ηλεκτρικών mountain bikes (e-MTB) της Giant, τα οποία πλέον μπορούν να καλύψουν ένα τεράστιο εύρος απαιτήσεων ανάλογα με τη χρήση που κάθε ποδηλάτης επιθυμεί, είναι πια διαθέσιμα και στην Ελλάδα μέσω της Kosmoride.

Kosmoride Giant
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με το πάτημα ενός κουμπιού στον υπολογιστή σας, στο smartphone σας, ή στο tablet, μπορείτε να περιηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Kosmoride και εξερευνήσετε τις τεχνολογίες, τα νέα υλικά, τις διαφορετικές γεωμετρίες που χαρακτηρίζουν τα ποδήλατα βουνού της Giant.

Όλα τα διαθέσιμα μοντέλα εφοδιάζονται με ισχυρούς κινητήρες, σε αποκλειστικότητα με τη Yamaha, με προσαρμοσμένη υποβοήθηση, ενώ η μπαταρία Panasonic EnergyPak μπορεί να προσφέρει αυτονομία έως και 140 χλμ. (για το κορυφαίο μοντέλο Trance Χ Ε+2 Pro). Παράλληλα, παρέχουν στον αναβάτη εξελιγμένα συστήματα infotainment, όπως και μία πληθώρα από ειδικές εφαρμογές για smartphone που κυμαίνονται από αναλυτικά εργαλεία προπόνησης, σε πιο απλά social apps και χρήσιμες πηγές πλοήγησης.

Παράλληλα, χάρη στη νέα υπηρεσία Kosmoride@Home, έχετε τη δυνατότητα να μιλήσετε με έναν e-Bike expert, να κάνετε μία live περιήγηση στο κατάστημα για να βρείτε το ποδήλατο που σας ταιριάζει, έχοντας να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερα από 300 ετοιμοπαράδοτα e-Bikes.

Kosmoride Giant
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Την ίδια στιγμή ωφελείστε από προνομιακές τιμές, ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα με άτοκες δόσεις, bonus απόσυρσης του παλιού ποδηλάτου, καθώς και την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά», με 40% επιστροφή της αξίας του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ