Ηλεκτρικό πατίνι από τη Lamborghini!

Lamborghini AL1 e-Scooter

Η μία μετά την άλλη, οι αυτοκινητοβιομηχανίες μπαίνουν στην αρένα της βιώσιμης κινητικότητας αν και προς το παρόν, οι περισσότερες το κάνουν μέσω συνεργασιών με έμπειρες στον τομέα αυτό εμπειρίες.

Έτσι έπραξε η Lamborghini, που λάνσαρε το πρώτο ηλεκτρικό πατίνι με το σήμα της αν και η πραγματικότητα είναι πως πέραν αυτού, λίγα θυμίζουν τα συνήθη δημιουργήματα από τη Σαντ’ Άγκατα Μπολονέζε.

Το ίδιο και η τιμή του AL1 e-Scooter, αφού αυτή ορίζεται στα 499 ευρώ – ένα από τα φθηνότερα πράγματα που μπορείς να πάρεις με το σήμα της εμβληματικής ιταλικής μάρκας! Και η αλήθεια είναι, πως έχουμε μνα κάνουμε με μία πολύ ενδιαφέρουσα σχεδιαστικά πρόταση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Για το AL1 e-Scooter, η Lamborghini συνεργάστηκε με την MT Distribution. Αν τώρα ξεκινήσατε να ασχολείστε με το e-mobility και κάτι σας λέει το όνομα, αρκεί να σας πούμε πως πρόκειται για συνεργάτιδα και της Ducati.

Lamborghini AL1 e-Scooter

Έφτιαξε λοιπόν ένα ηλεκτρικό πατίνι από μαγνήσιο, υλικό που εξασφαλίζει αντοχή και ακαμψία, σε συνδυασμό με χαμηλό βάρος. Συγκεκριμένα, ζυγίζει μόλις 13 κιλά, μαζί με τη μπαταρία των 280 Wh, η οποία εξασφαλίζει αυτονομία 30 χιλιομέτρων.

Υπεύθυνος για την κίνηση είναι ένας κινητήρας απόδοσης 350 watt, που είναι τοποθετημένος στον εμπρός τροχό. Το AL1 e-Scooter διαθέτει τρία προγράμματα λειτουργίας, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα 25 χιλιόμετρα/ώρα.

Δίχως σχεδιαστικές φαμφάρες αλλά ταυτόχρονα αξιοπρόσεκτο, είναι αναδιπλούμενο, διαθέτει LED φωτισμό ο οποίος είναι ενσωματωμένος στη βάση αλλά και ανάρτηση στον εμπρός τροχό, που εξασφαλίζει άνετη μετακίνηση ακόμα και σε δρόμους με ατέλειες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ίσως την πιο άνετη αλλά σίγουρα την πιο οικονομική μετακίνηση που μπορεί να κάνει κανείς με μία Lamborghini!

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω video...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ