Το νέο e-scooter της Ducati

Ducati PRO-I Evo

Ένα νέο προϊόν βιώσιμης κινητικότητας παρουσίασε η Ducati: ένα e-scooter με όνομα PRO-I EVO που όμως, σε αντίθεση με άλλα δημιουργήματα της ιταλικής μάρκας, δεν διακρίνεται από τόσο... ξεχωριστό σχεδιασμό.

Συγκεκριμένα, θυμίζει πολύ το Xiaomi M365, με ουσιαστική διαφορά το λογότυπο της Ducati στο τιμόνι. Πάντως ακόμα δεν έχει ειπωθεί κάτι για συνεργασία αν και πρέπει να σημειωθεί πως για τη δημιουργία του δικού της e-scooter, η Xiaomi συνεργάζεται με τη Ninebot.

Και η Ducati έχει δείξει πως αρέσκεται σε συνεργασίες σε ότι αφορά σε νέα μονοπάτια. Συνεργάζεται με τη Super SOCO για αντίστοιχο e-scooter με το λογότυπό της αλλά και τη Thok E-bikes για τη δημιουργία e-bike

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ducati PRO-I Evo

Επιστρέφοντας στο PRO-I EVO, φέρει ηλεκτροκινητήρα 350W που αντλεί ενέργεια από μπαταρία 280Wh. Η μέγιστη ταχύτητα είναι στα 25 χιλιόμετρα την ώρα αλλά ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί ένα σημαντικό κομμάτι σε ότι αφορά στις λύσεις βιώσιμης αστικής κινητικότητας: ο απαιτούμενος χρόνος φόρτισης. Η τιμή απόκτησης του φλερτάρει με τα 500 ευρώ.

Αν πάλι αναρωτιέστε αν η Ducati θα αρχίσει να πειραματίζεται με ηλεκτρικές μηχανές, επίσημα αυτό δεν είναι στα άμεσα πλάνα της ιταλικής εταιρείας, η οποία αναμένεται να επικεντρωθεί σε τομείς όπως η χρήση συνθετικών καυσίμων.

Ducati PRO-I Evo

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ