Ήρθε και στην Ευρώπη η KINTO Mobility

KINTO

Η Toyota Motor Europe (TME) ανακοίνωσε την ίδρυση της KINTO Europe GmbH, θυγατρική του ιαπωνικού brand, η οποία θα παρέχει σύγχρονες λύσεις στον τομέα της κινητικότητας. Προσαρμοσμένες τόσο σε ιδιωτικές ανάγκες όσο και σε επιχειρηματικά μοντέλα.

O Tom Fux, CEO της KINTO Ευρώπης, σχολίασε: «Το όραμά μας είναι να αποτελούμε την πρώτη επιλογή σε ότι αφορά στην παροχή υπηρεσιών κάθε ανάγκης μετακίνησης. Για αυτό το λόγο, δημιουργούμε το δικό μας οδικό χάρτη, μιας και δεν υπάρχει κάποια προκαθορισμένη προσέγγιση. Είμαστε πεπεισμένοι πως έχουμε μοναδικά πλεονεκτήματα και δυνατότητες, που μας διαφοροποιούν από τους υπόλοιπους “παίκτες” στο χώρο της κινητικότητας. Το KINTO δεν είναι μία μεμονωμένη υπηρεσία ή προϊόν που δεσμεύεται από κάποια τοποθεσία. Αντ’ αυτού, στοχεύουμε στο να παρέχουμε μία ολοκληρωμένη λύση κινητικότητας για όλους τους πελάτες, προτείνοντας μία πραγματικά διαφοροποιημένη γκάμα υπηρεσιών: από τη μίσθωση οχημάτων για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έως την πλήρη χρήση, με κοινή χρήση οχημάτων, car-pooling κ.α., στο δρόμο για μία εποχή κινητικότητας δίχως ιδιοκτησία».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ξεκίνημα των ευρωπαϊκών δραστηριοτήτων της KINTO Europe θα αφορά πέντε αγορές-κλειδιά. Έχει ήδη ιδρυθεί από πέρυσι η KINTO Μεγάλης Βρετανίας (εξαγόρασε την IFS) και αντίστοιχα παρακλάδια θα υπάρξουν στην Ισπανία, την Ιταλία, τη Γερμανία και τη Γαλλία ενώ οι δραστηριότητές της θα επεκτείνονται και στη Δανία, τη Σουηδία, τη Νορβηγία και την Πορτογαλία.

Παράλληλα, οι υπηρεσίες που θα προσφέρει η KINTO, θα διαχωρίζονται σε 6 ενότητες: One, Flex, Share, Ride, Join και Go.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το όνομα «KINTO» προέρχεται από την λέξη «Kintoun» που αφορά ένα σύννεφο που παρέχει μεταφορικές υπηρεσίες σε ένα καρτούν στην Ιαπωνία. Κάτι ανάλογο θέλει να κάνει για τους πελάτες της, που θα θέλουν ανά πάσα ώρα και στιγμή, να μετακινηθούν προς τον προορισμό της αρεσκείας τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ