Η τεχνολογία του CUBE Concept Dynamic Cargo (video)

CUBE Concept Dynamic Cargo inspired by BMW

To BMW Group και η CUBE Bikes, δημιούργησαν μία φρέσκια λύση σε ότι αφορά την βιώσιμη κινητικότητα και τις μετακινήσεις εντός αστικού τοπίου. Τόσο για έναν επαγγελματία, όσο και για έναν οικογενειάρχη.

Ακούει στο όνομα CUBE Concept Dynamic Cargo inspired by BMW και είναι ένα συμπαγές, τρίτροχο, cargo bike concept που συνδυάζει υψηλή μεταβλητότητα με ευελιξία χρήσης για αυξημένη χρηστικότητα όλο το χρόνο. Επίσης διαθέτει μεταβλητή πλατφόρμα φόρτωσης με καινοτόμα εξαρτήματα για τη μεταφορά φορτίων και/ή παιδιών και για δραστηριότητες ελεύθερου χρόνου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πως μπορεί να γίνει αυτή η «μεταμόρφωση» αλλά και όλη την τεχνολογία που περικλείει το CUBE Concept Dynamic Cargo inspired by BMW, παρουσιάζονται στο παρακάτω video της CUBE Bikes...

Το CUBE Concept Dynamic Cargo inspired by BMW είναι σύμφωνα με τον κατασκευαστή του, το πρώτο δυναμικό ‘pick-up’ ποδήλατο μεταφορών. Το βασικό εξάρτημα του τρίτροχου οχήματος είναι το εμπρός κύριο πλαίσιο που συνδέεται με το πίσω τμήμα μέσω ενός περιστρεφόμενου άξονα και γέρνει στις στροφές. Υπόσχεται να παραμένει σταθερό σε όλες τις καμπές χωρίς να γέρνει προς το δρόμο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό συνδυάζεται με το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης – που ενεργοποιείται μόλις ο αναβάτης αρχίσει να κάνει πεντάλ και κινεί τους δύο πίσω τροχούς – κάνοντας το ποδήλατο μεταφορών ευκολοδήγητο όπως ένα συνηθισμένο ποδήλατο. Πέρα από την πολύ μεγαλύτερη σταθερότητα που πετυχαίνουν σε όλες τις καιρικές συνθήκες συγκριτικά με τα δίτροχα ποδήλατα, οι πίσω τροχοί με τον άκαμπτο, μη περιστρεφόμενο άξονά τους, συγκροτούν τη βάση για μία ευέλικτη πλατφόρμα μεταφορών τύπου pick-up!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ