Αυτά είναι τα ηλεκτρικά best-sellers και υπάρχουν λόγοι γι’ αυτό!

porsche-ebike

Σε μία εποχή όπου η ηλεκτροκίνηση έχει εισβάλλει για τα καλά στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία αλλάζοντας τα δεδομένα που ξέραμε, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν είναι τα οχήματα της συγκεκριμένης τεχνολογίας που πουλάνε περισσότερο.

Σε παγκόσμια κλίματα, είναι τα e-bikes αυτά που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Και υπάρχουν πολλοί λόγοι για αυτό:

#1
Είναι πολύ πιο οικονομικό να τα αποκτήσεις. Ενώ τα αυτοκίνητα και ειδικά τα ηλεκτρικά, απαιτούν γεμάτο πορτοφόλι, ένα e-bike μπορεί να κοστίζει ακόμα και κάτω από τα 1000 ευρώ. Όσο για τις high-end επιλογές, δεν ξεπερνούν τις 5.000-6.000 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

#2
Πάνε παντού. Οι διαστάσεις τους είναι περιορισμένες, επιτρέπουν την κίνηση ακόμα και στα σωθικά του αστικού τοπίου ενώ καθώς τα περισσότερα είναι και αναδιπλούμενα, μπορούν να μπουν ακόμα και στο μετρό!

#3
Η χρήση τους σου κάνει καλό, αφού εξασφαλίζει σωματική άσκηση στις καθημερινές μετακινήσεις σου – ακόμα κι αν αυτή δεν είναι αντίστοιχη εκείνης που συνεπάγεται η χρήση ενός συμβατικού ποδηλάτου.

#4
Είναι ευκολότερο να τα μοιραστείς. Το αυτοκίνητό σου είναι αλλιώς, είναι πιο... προσωπικό κι αν κάτι πάει στραβά, κοστίζει περισσότερο. Δεν το δανείζεις. Το ποδήλατό όμως είναι άλλη ιστορία.

#5
Παίζουν όλοι μπάλα σε αυτό το στίβο. Σε αυτή την κατηγορία, οι Δαυίδ αυτού του κόσμου, τα βάζουν με θράσος με όλους τους Γολιάθ. Γι’ αυτό και e-bikes από start-ups που εξελίχθηκαν σε success stories, μπορεί να πουλούν περισσότερο από τα δημιουργήματα εταιρειών-κολοσσών!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

#6
Είναι άκρως οικονομικά στη χρήση. Δεν καταναλώνεις βενζίνη και γενικά δεν έχεις τα υπέρογκα, απρόοπτα έξοδα ενός αυτοκινήτου. Γι’ αυτό και οι ιδιοκτήτες e-bikes δηλώνουν ευτυχείς: διότι κάνουν τις καθημερινές τους μετακινήσεις με μηδενικό κόστος και όταν έρθει η ώρα της συντήρησης, αυτή δεν συνοδεύεται από... εγκεφαλικά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ