Η Segway έχει τη λύση αν είσαι κατά της αθόρυβης μετακίνησης

Segway Ninebot Engine Speaker

Μιλώντας για νέα κινητικότητα και για σύγχρονης λύσεις φιλικών προς το περιβάλλον μετακινήσεων εντός αστικού τοπίου, κοινός παρονομαστής σε όλα τα προϊόντα που μπορεί να σκεφτεί κανείς, είναι η ηλεκτροκίνηση. Και μαζί με αυτή, η σιωπή.

Τι γίνεται όμως αν θέλουμε να μη περνάμε απαρατήρητοι; Η Segway έχει τη λύση και την εφαρμόζει στο ήδη δημοφιλές, νέο kickscooter της, το GT2. Είναι από τα πιο γρήγορα της αγοράς, πιάνει τα 70 χλμ./ώρα ενώ επιταχύνει από στάση στα 50 χλμ/ώρα σε λιγότερα από 4 δευτερόλεπτα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι λοιπόν γρήγορο, πολύ γρήγορο κι αν δεν θέλεις, δεν είναι και stealth! Η λύση είναι το ηχείο που προσφέρει η Segway, που αναπαράγει ήχους κινητήρων! Το έχει ονομάσει Ninebot Engine Speaker και λειτουργεί ως εξής.

Συγχρονίζεται ασύρματα με τον ηλεκτροκινητήρα και τα φρένα και προσομοιώνει τους ήχους κινητήρων, ανάλογα τι κάνεις με το GT2.

Ο βασικός λόγος ύπαρξης του ηχείου αυτού είναι να προειδοποιεί τους πεζούς αλλά η Segway είπε να του ενσωματώσει και fun στοιχεία. Επιλέγετε λοιπόν τον ήχο που θέλετε: από μονοκύλινδρο κινητήρα, δικύλινδρο, V8, V12 αλλά και τον ήχο ηλεκτρικής λειτουργίας.

Φυσικά, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως απλό ηχείο, αναπαράγοντας μουσική. Είναι αδιάβροχο και φορτίζει μέσω USB-C port. Όσο για το κόστος απόκτησής του, ορίζεται στα $150.

Δείτε περισσότερα στο video...

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ