Το αναδιπλούμενο Hycon συνδυάζει στιλ με εργονομία (video)

Hycon

Οι Ιταλοί ξέρουν καλά τι πάει να πει στιλ, ξέρουν ακόμα καλύτερα τι πάει να πει πατέντα. Δύο στοιχεία που συνδυάζονται στο Hycon, ένα νέο ποδήλατο που έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα.

Με πλαίσιο Chromoly από χάλυβα, επιτυγχάνει σύμφωνα με τον κατασκευαστή «...την τέλεια ισορροπία μεταξύ άνεσης, ανθεκτικότητας, χαμηλού βάρους και σταθερότητας».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πατάει σε τροχούς 24’’ αλλά και πάλι, διαθέτει ένα εύκολο και εύχρηστο σύστημα αναδίπλωσης. Μάλιστα, με τις ρόδες σε παράλληλη θέση, μπορείς απλά να το τσουλάς σαν μία βαλίτσα.

Πάμε τώρα στις διαφορετικές επιλογές. Μπορείς να διαλέξει την έκδοση City για αστικές μετακινήσεις, μπορείς να προτιμήσεις την έκδοση Gravel για να έχεις και τις περιπετειούλες σου στη φύση.

Μπορείς να παραγγείλεις το Hycon ως απλό ποδήλατο, μπορείς να το παραγγείλεις ως e-bike, μπορείς να διαλέξεις να έχει αλυσίδα ή carbon ιμάντα. Είναι δική σου η επιλογή!

Στην ηλεκτρική έκδοση, το Hycon εξοπλίζεται με ηλεκτροκινητήρα 250 W και ροπής 40 Nm. Λίγα πράγματα αν θες επιδόσεις, αρκετά αν θες απλές μετακινήσεις εντός αστικού τοπίου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 250 χλμ/ώρα ενώ ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στα παρακάτω power modes: no assist, eco, turbo και custom.

Η ενεργειακή επάρκεια της μπαταρίας αφορά 45 χιλιόμετρα σε mode turbo ενώ σύμφωνα με την ιταλική εταιρεία, απαιτούνται τρεις ώρες για την πλήρη φόρτισή της.

Παράλληλα, το Hycon εφοδιάζεται με μία απλοϊκή μορφή του συστήματος KERS (Kinetic Energy Recovery System) που γνωρίσαμε πριν από δώδεκα χρόνια στη Formula 1. Αυτό αποθηκεύει ενέργεια και τη στέλνει πίσω στον κινητήρα όποτε απαιτείται.

Οι παραγγελίες έχουν ήδη ανοίξει και οι απλή έκδοση, χωρίς ηλεκτρικό μοτέρ, θα ξεκινά λίγο πάνω από τα 2000 ευρώ. Οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Περισσότερα στο video...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ