Η πιο προσιτή MV Agusta όλων των εποχών είναι γεγονός (+video)

MV Agusta Rapido Serie Oro 2021 ηλεκτρικό πατίνι

Στο δρόμο προς ένα βιώσιμο μέλλον η σκληροπυρηνική MV Agusta βάζει... νερό στο κρασί της με την αποκάλυψη του δικού της ηλεκτρικού πατινιού.

Μετά από τα ηλεκτρικά ποδήλατα η διάσημη ιταλική εταιρεία μοτοσυκλετών εξαπλώνει την ηλεκτρική κινητικότητα της και στα πατίνια παρουσιάζοντας το MV Agusta Rapido Serie Oro.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ηλεκτρικό πατίνι Rapido Serie Oro είναι το φθηνότερο επίσημο δίτροχο που έχουμε δει να φέρει τα σήματα των Ιταλών και δανείζεται κάποια χαρακτηριστικά στοιχεία από τις μοτοσυκλέτες της MV Agusta, όπως είναι για παράδειγμα η σχεδίαση του LED προβολέα αλλά και τα αεροδυναμικής σχεδίασης πλαστικά που τον πλαισιώνουν.

Ο μικρός κινητήρας των 500 W αποίδει 25 Nm ροπής και μπορεί να επιταχύνει το πατίνι της MV Agusta έως τα 38 χλμ./ώρα της τελικής του ταχύτητας, η οποία περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 25 χλμ./ώρα για τις χώρες της Ε.Ε. Το μοτέρ φέρει τέσσερα διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας (Pedestrian, Eco, Comfort και Sport+). Η πληροφόρηση του χρήση για την κατάσταση της μπαταρίας και όχι μόνο πραγματοποιείται από LCD πίνακα τεσσάρων ιντσών.

Η μπαταρία των 48V και 500 Wh χρειάζεται πέντε ώρες για να φορτίσει από οικιακή πρίζα, ενώ με σταθερή ταχύτητα 20 χλμ./ώρα προσφέρει αυτονομία έως και 50 χιλιόμετρα. Να σημειωθεί ότι το Rapido Serie Oro, φέρει πλαίσιο κατασκευασμένο από κράμα μαγνησίου, ζυγίζει 20 κιλά και μπορεί να μεταφέρει βάρος έως και 100 κιλά, ενώ είναι κατάλληλο για χρήστες με ύψος έως και τα δύο μέτρα. Για το φρενάρισμα του πατινιού φροντίζουν δύο δισκόφρενα, ένα για κάθε τροχό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το MV Agusta Rapido Serie Oro είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία από τη νέα ιστοσελίδα ηλεκτρικής κινητικότητας της ιταλικής εταιρείας με την τιμή του να ξεκινά από τα 700 ευρώ χωρίς φόρους.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ