Η «ακτινογραφία» του Mokumono Polder (video)

Mokumono Polder

Η Mokumono είναι μία εταιρεία παραγωγής e-bikes που γεννήθηκε στην «ποδηλατομάνα» Ολλανδία. Ένα ακόμα success story που πρόσφατα λάνσαρε ένα νέο, περιορισμένης παραγωγής δημιούργημα.

Ο λόγος για το Polder, το οποίο παρουσίασε με ένα ενδιαφέρον video το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Η περιγραφή για το συγκεκριμένο e-bike τα λέει όλα: «Σχεδιάστηκε για να συναρπάσει, κατασκευάστηκε για να αντέξει».

Πρακτικό και στιβαρό, το νέο ηλεκτρικό ποδήλατο της Mokumono διαθέτει μινιμάλ αλλά μοντέρνο σχεδιασμό και υπόσχεται... πολλά. Από αυτονομία της τάξης των 120 χιλιομέτρων ανά φόρτιση (αν επιλέξεις την μπαταρία των 540 Wh), ταχύτητα στα 25 χιλιοόμετρα/ώρα, ροπή στα 35 Nm κ.α.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όλα αυτά, καθώς και επιπλέον στοιχεία όπως η εγγύηση των 30.000 χιλιομέτρων που συνοδεύει των 20 κιλών e-bike που πατά σε τροχούς 28 ιντσών, παρουσιάζονται στο παρακάτω video...

Το Mokumono Polder για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ, προσφέρεται σε 40 διαφορετικά χρώματα και είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία έναντι €2,840. Οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν τον Σεπτέμβριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ