Η «ακτινογραφία» του Apollo Hyper Scooter (video)

Apollo Pro

Η έλευση του νέου έτους θα φέρει και το λανσάρισμα στην αγορά του Apollo Pro, του εντυπωσιακού Hyper Scooter της εταιρείας από τον Καναδά. Τι θα λέγατε να το γνωρίσουμε λίγο καλύτερα;

Ξεναγός μας στο κατατοπιστικό video είναι ο CEO και συνιδρυτής της Apollo, Maciek Piskorz, που στο πλαίσιο της Micromobility 2022, είχε αποστολή να «συστήσει» στον κόσμο το νέο δημιούργημα της εταιρείας του.

Και μόνο η λέξη «hyper» πρέπει να σας πονήρεψε. Ο Apollo κάνει λόγο για ρεκόρ ταχύτητας ηλεκτρικού scooter, στα 70 χλμ./ώρα! Τιμή που έρχεται χάρη σε διπλό ηλεκτροκινητήρα 1,200W ενώ η μπαταρία 30Ah υπόσχεται αυτονομία που αγγίζει τα 100 χιλιόμετρα!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όμως τα 3500€ τις τιμής του δεν αφορούν μόνο επιδόσεις. Είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο άρα ελαφρύ αλλά δίχως αυτό να το μειώνει τις αντοχές του – σηκώνει βάρος ακόμα και 150 κιλών!

Είναι εντυπωσιακό σε σχεδιασμό, πατάει σε τροχούς 12’’ και η μεγάλη επιφάνεια διευκολύνει σημαντικά τον χρήστη. Το Apollo Pro που ήρθε για να συμπληρώσει τα City και City Pro, εφοδιάζεται με υδραυλική ανάρτηση αλλά και σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαθέτει σύστημα φωτισμού 360 μοιρών το οποίο ο αναβάτης μπορεί να χειρίζεται μέσω σχετικής εφαρμογής, καθώς επίσης έξυπνο σύστημα διαχείρισης της μπαταρίας. Ακόμα, GPS και ειδική βάση όπου τοποθετείς το smartphone σου και μπορείς να το μετατρέψεις σε οθόνη, χειριζόμενος τα πάντα μέσω του app.

Ας σας φαίνονται ενδιαφέροντα όλα αυτά, δείτε περισσότερα στο video...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ