Το Specter 1 είναι το Supercar των e-bikes

Specter 1

Εντυπωσιακό σε εμφάνιση, χαμηλό σε βάρος αλλά γεμάτο τεχνολογία. Όχι δεν είναι κάποιο supercar αλλά το Specter 1 speed pedelec.

Ένα φουτουριστικού σχεδιασμού δημιούργημα που ξέρει καλά να τραβάει το βλέμμα. Προερχόμενο από μία Βελγική εταιρεία που περηφανεύεται για το γεγονός πως τα κάνει όλα in house.

Τι σημαίνει αυτό; Μόνη της σχεδιάζει, μόνη κατασκευάζει. Τόσο το πλαίσιο όσο και το software. Μειώνοντας εντυπωσιακά την εφοδιαστική αλυσίδα και επιτυγχάνοντας υψηλά επίπεδα ποιότητας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ας φούμε τα ατού του Specter 1. Ξεκινάς από το σχεδιασμό του. Κόβει την ανάσα – με καθαρές γραμμές, δυναμισμό και τέσσερα διαθέσιμα χρώματα: μαύρο, ασημί, γκρι και πράσινο. Βέβαια μπορείτε να το λάβετε και με άλλο χρώμα αλλά θα πληρώσετε περισσότερα από τα €8,250 που κοστίζει.

Το πλαίσιο είναι από ανθρακονήματα για να κρατά χαμηλά το βάρος αλλά μπορείτε να επιλέξετε εσείς τις διαστάσεις του: βγαίνει σε... small, medium και Large, ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και πολύ ψηλών αναβατών.

Εφοδιάζεται με κινητήρα 700W με ροπή στα 100 Nm, όμως κι εδώ μπορεί να υπάρξει upgrade, στα 730W και 112 Nm. Η αποσπώμενη μπαταρία 750 Wh υπόσχεται αυτονομία 60 χιλιομέτρων, όμως μπορεί να τοποθετηθεί και δεύτερη, διπλασιάζοντας αυτή την τομή. Η τελική ταχύτητα είναι στα 45 χλμ./ώρα αν και εντός ευρωπαϊκής ένωσες, το όριο είναι στα 25.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέρα από τα παραπάνω, υπάρχουν μερικά ακόμα ενδιαφέροντα στοιχεία. Το εντυπωσιακού σχεδιασμού τιμόνι εφοδιάζεται με GD οθόνη με εντυπωσιακά γραφικά, που προσφέρει 4G και σύνδεση WiFi ενώ προσφέρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη λειτουργία του Specter 1 ή για την πλοήγηση.

Οι πρώτες παραδόσεις αυτού του εντυπωσιακού e-bike αναμένεται να ξεκινήσουν τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ