Το Vinghen Ti1 είναι ένα διαφορετικό e-bike -Πόσο κοστίζει;

Vinghen Ti1

Το Vinghen Ti1 είναι ένα όχημα που ακροβατεί ανάμεσα σε e-bike και e-scooter αλλά υπόσχεται έξυπνες και εύκολες αστικές μετακινήσεις.

Κι όμως, η πρώτη του παρουσίαση έγινε πριν από δύο χρόνια, όπου ακολουθήθηκε η γνώριμη για αυτή την αγορά διαδικασία της παρουσίασης ενός project και χρηματοδότησης από το κοινό που το βρίσκει ενδιαφέρον. Οι πρώτες παραδόσεις αναμένονταν το 2020 αλλά οι επίδοξοι αγοραστές, ακόμα τις περιμένουν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ίσως τελικά να είναι για καλό, αφού το Vinghen Ti1 λανσάρεται εκ νέου, με νέα, βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και μπορείτε να το βρείτε στο Indiegogo. Το... διχασμένης προσωπικότητας ηλεκτρικό όχημα υπόσχεται πως προσφέρει τα καλύτερα των δύο κόσμων, με την ιδιαιτερότητα πως δεν έχει κάθισμα.

Έχει τις διαστάσεις ποδηλάτου αλλά την αίσθηση scooter, με αυξημένη σταθερότητα. Ο αναβάτης τοποθετεί τα πόδια του στο deck όπως θα έκανε σε ένα scooter και επιταχύνει με το γκάζι να βρίσκεται στο χερούλι, στη θέση του αντίχειρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Vinghen Ti12 έχει λάστιχο 6”x3” εμπρός και 20”x3” πίσω, το πλαίσιο είναι από κράμα αλουμινίου, έχει LCD οθόνη, μηχανικά ή υδραυλικά φρένα ανάλογα την επιλογή του πελάτη ενώ προσφέρεται σε 10 διαφορετικά χρώματα.

Όσο για την «καρδιά» του, ο ηλεκτροκινητήρας προσφέρει 500W σταθερής ισχύος. Η τελική ταχύτητα ορίζεται στα 30 χιλιόμετρα/ώρα ενώ η αυτονομία του είναι σύμφωνα με τον κατασκευαστή στα 50 χιλιόμετρα. Αυτή εξασφαλίζεται από ενσωματωμένη μπαταρία χωρητικότητας 720Wh.

Η τιμή απόκτησή του είναι στα $1,200 με τις πρώτες παραδόσεις να έρχονται τον Μάρτιο του 2023.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ